torstai 6. kesäkuuta 2013

Naruskalainen ruletti.

Se on tuon hallan kanssa hiukkasen niinko piippu ottalla tuon itänaapurin huvituksissa. Halla vaanii tyhjän rummun yhdessä täydessä reiässä. Onneksi viime yönä kuului vain klik. Alimmillaan lämpötila käväisi 1,3 asteessa. Ja onneksi sen edessä on plusmerkki.

Saattaahan sitä jonkinlaista tuurintynkää tarvita, jos tämän varhaiskesän läpi onnistutaan kahlaamaan ilman hallaa siihen asti, kunnes marjat kypsyvät.

Kesäiseltä keli täällä tällä hetkellä näyttää, mutta tuulessa on edelleen kolean tuntua, vaikka sen suunta on pahimmasta itäkoillisesta kääntynyt hiljalleen eteläkaakkoon ja etelään. Se suunta saattaa annella lämmintäkin.


Sääsket eivät edelleenkään kurita Naruskaa. Ehkäpä niiden aika ei ole aivan vielä. Kasperi soitteli eilissä ehtoolla Sodankylästä asentopaikaltaan. Sinne olivat pelemahtaneet sääsket eilisen aikana niin, että Kasperi kuvaili niiden määrää sanonnalla "haitaksi asti". Sodankylän alkukesä on mennyt suunnilleen samaa rataa Naruskan kanssa, joten ystävämme sääsket ilmoittautuvat varmaankin kohtsillään Naruskallakin.

Tukikohasta sääskiaseita latailemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti