perjantai 20. tammikuuta 2017

Pari myrskyvä samalle vuorokauvelle.

Sepä talavimyräkkä näytteli kyntösijään eilisen aikana parriinkikkertaan. Ehtoolle tuulilukemat hivuttautu samoille lukemille kuin toisayönkin aikana. Ilimanpaine nouseskeli ja laskeskeli ninko kärmeenkusi erämaasa.

Muonijosa oli tuulet raivonnu ihammyrsky, josei hirmumyrskylukemiinki, kolokytäseittemämmetrijä sekunnisa. Ukan tulimittarija vispas vain hiukka yli kakskytä metrijä. Silläkivvinkala näyttäs pihaportaijen roskalaatikolle lähtö valakenevan, kunei aamusella ollu koko pönttövä. Löyty se onneks ja nyllaitoin sinne vähän painoja...

Tuosta näkkyy eilisevvuorokauven käppyrät Ukan sääasemalta. Soli merkillinempäivä, mutta ei se ole ihmekkään. Heikinpäivä. Ja sillon karhut kääntää kylykijään, kuppuolet talaviunista on takana.


Tukikohasta kevättäkohen kääntelemissiin tähä. Molemmila kyljilä.

3 kommenttia:

 1. Jo vain on ollu haipakka tuuli!! 37m/s on jo jotain 120km/h tuonnäpä kuono ulos autosta ni tiiät;D
  Alan seurata juutujas, sulla sen verta hauska kielenparsi...;)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloo vaan blogin lukijaksi. Mehän taidetaan olla melkein veljekset keskenämme keskeltä Suomee, kun emännän ja minun tekopaikka on Jykylän kupeessa Petäjävesi...

  Ukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minilapin miehiä, koko ikäni pyöriny tässä 20km säteellä, mitä nyt matkustellu väliin.. . Tarkoitus olisi muuttaa sinnä susien sekaan jossain vaiheessa kun kasvaa aikuiseksi (siinä kuudenkympin kohdilla=) nut kattoo ny jos saa aikaiseksi.

   Poista