maanantai 23. tammikuuta 2017

Huoltoreisun kuvasatova Kallelasa käynnistä.

Viikkotarkituksela pittää aina kävästä tuola jojen takana. Tai ei aina jokaviikkokaan. Nytei ole liijon ollu tulipalopakkasija, jokka aina käytättää talommiestä tarkistelemasa vesijenjuoksuva summuuta tihiämpään.

Tosipuhheessa pääsyynä tänpäivän käyntiin oli se, että Ukan jokikameran kuva näytteli vaihteeks mustaa tuone nettisivuile. Taaskaan ei selevinny, mikä sielon sillontällön vikana, kunei kuva maalimale lähe. Ei selevinny nykkään. Son kait niitä tietokonneen kompeita. Kiinnikkun käytin moteemija ja läppärijä, nin taas läks kuva kulukeen...

Oli sielä hilijasta. Koskikin on melekeen vaijennu. Saukko sielä ilimeisesti jäläkijä jokijääle jättelee, vaikken viittinny Kallelan rannasta lähtee virrampartaale tarkemmin katteleen. Ei haluta uimaan.

Siekasa oli saukojjäläkijä kans. Se onkissaukko ainuva kalastaja Siekan sillasta alespäin, kunon net pilikkiellot voimasa. Toista talavee viijestä.

Kännykälä nappasin kulukiesa muutaman kuvan tojisteeks, että lunta ja talavee täälä piisaa...

Tukikohasta potkurija kohta kokkeilemissiin tähä. Muovija jalaksile ettimissiivvielä.


3 kommenttia:

 1. Tolkun rauha maisemassa, alkaa miehen mieli ylös nousta....

  VastaaPoista
 2. Iltaa Ukka. Oon kanssa kattellu että välillä mustax vetelee tuo kameran kuva, mutta yleensä itekseen se on palautunu. Koska ainakin yhen kerran palautu näkymät kun satuit olemaan mummelin kanssa reissun päällä.
  Ja jos nää oot ihmeetelly että mihin se yksi pieni häiritsevä oksa on kameran kuvasta kadonnu, nin voin rehellisesti myöntää että sen siitä kuvasta napsasin pois ja siinä kallelan nuotiolla sen grillailin. Pahoittelut siitä, mutta se häiritsi maisemaa kun sitä aina täältä etelästä katteellisena toljottaa.

  Plussan puolella ja vessatteessa talvea täällä porissa vietellään.

  VastaaPoista
 3. Riittävästi on Ukan mielestä oksia tuossa kuvassa...

  VastaaPoista