sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Käytteletkö Omakantaa?

Tullee kyseltyvä tuttuilta ja välliin tuntemattomammiltaki ihimisiltä, tietääkö net tai mitä net tietää omakantamerkkisestä netin kautti toimivasta palavelusta. Joka tietää ja käyttää, nin voi lopetella lukemiset vaikka tähän. Net, jotkei tiijä ja käytä, nin jatkakkaa.

Ukka kunon tämmönen reseptilääkkeijen jonkullainen suurkuluttaja ja muutonki kertyy vanahemmiten tuone sairastelupuolele erilaista papperija, nin minuston tullu aikas aktiivine omakannan käyttelijä. Sitäku asustellee viijenkymmene kilometrimpääsä esimerkiks apoteekista, nin reseptiasijat ojjo pitkään tullu hoijeltuva omakannan kautti. Reseptijen tarkistukset ja varsinki uusimiset on tullu opeteltuva sieltä kautti, nin ei tarvitte tyhjää reisua kirkolle tehhä.

Yks parraista palaveluista omakannasa on hoitotahto. Ukala se on ollu kirjotettuna nykkohta vuojen, nin ei tartte huolehtija, mite hoijot tehhään, jos sattuu semmonevvahinko, ettei itte ole asijoista päättämäsä. Ommaiset hoitelee asiajat siinä järjestyksesä, kun itte haluvan. Son tosi tärkee juttu, jota ei liika nuorena voi hoitaa. Liika vanahana se onkissittejjo jossain saumasa myöhästä, kunet enää ole täsä maalimasa, mutta kuiten letkuisa hengisä...

Minoon antannu ittestäni jokaikisestä lekurikäynnistä luvat laittaa tievot omakantaan. Jos sitä sattuu joku ampulanssimies tulleen sinisenä kavunkulumasa makkaavan Ukan luokke, nin kohta net jo tietää, mitä tuo äijä on tähäikkään sairastellu. Net saattaa oikijasa paikasa vaikka pelastaa mun henkiin.

Työ kaikki lukijat käytättä ainakinnettijä. Jos teilon tunnistuspapperit jonkun pankin tahi jonkummuun järjestelmän kautti, nin menkää niilä kattomaan, mitä teistä tietova omakannasta löytyy.

Tukikohasta yhenkään lisäkäyttelijän saannista iloittemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Kyllähän käytän, josta vihjaisinkin toista Tekstiä kommentoimalla, eli kannattaa myös silloin, kKyllähän minä käytän, josta vihjailin toista Tekstiä kommentoiden, eli kannattaa myös, jos edustaa jotakuta Erityisryhmää, sillä useimmiten, on tällöin Elämänhistoriaa erilaisten, niin Hoidollisten, kuin Kuntoutuksellistenkin Potilasasiakirjojen muodossa, jopa mikrofilmeillä, joita ainakin Julkiset ja pian myös Yksityisetkin Terveydenhuoltoyksiköt, saavat hyödyntää, kunhan on siihen antanut Suostumuksen, joka käy siten, että mennään ensin osoitteeseen www.omakanta.fi jossa kirjaudutaan esim. Verkkopankkitunnuksilla. Sitten, haetaan linkki "Suostumus ja -kiellot," jossa vain ensikäynnillä, pitää ensin lukea, mitä nämä Suostumukset ja -Kiellot käytännössä tarkoittavat, ruksataan sitten pari kohtaa, joissa vakuutetaan, että on ymmärtänyt sen luetun, painetaan tallenna, jonka jälkeen, vasta päästään varsinaisiin Suostumus ja -kieltolinkkeihin, eli käytännössä, voi vain ensikäynnillä sitten painaa linkkiä "anna suostumus," jonka jälkeen, voi vielä kerrata aiemminluettua, mutta jos on ok, painetaan linkkiä anna Suostumus, jonka jälkeen järjestelmä ilmoittaa "suostumus annettu." Kaikki Suostumukset ja k-kiellot, toimivat "toistaiseksi-periaatteella," eli juuri niin kauan, kunnes itse teet jonkun muutoksen ja tuota, että pitää lukea, mitä tarkoittavat, ei sitten tarvitse jatkossa tehdä. Eli ehdottomasti antamaan vain suostumusta, niin Teistä pidetään huolta, jos saatte kohtauksia toisellapuolen maata Kotikuntaanne nähden ja jos joku, jonka silmät eivät toimi, sattuu tätä lukemaan, eikä vielä ole käynyt, mainittakoon, että toimii ainakin Windows-pohjaisilla apuvälineillä mainiosti ja annatte sitten Palautetta Ylläpitäjälle, jos on jotakin häikkää tekniikassa.Kuntoutuksellistakin Elämänhistoriaa Potilasasiakirjojen eri muodoissa aina siitä, kun Näkövamma virallisesti Kevättalvella 1975 todettiin, eli on mikrofilmeilläkin paljon materiaalia, jota kaikki1, ainakin Julkiset ja pian, myös Yksityisetkin Terveydenhuoltoyksiköt,

    VastaaPoista