tiistai 17. tammikuuta 2017

Haavapparanee ja närästykset vähenee...

Kaksviikkoo tulee huomenna Ukan operaatijosta. Kyllä nykytekniikalla haavat umpeentuu ja paranee pikavauhilla, eikä merkkijäkään mistään tulehuksista. Mustelmija kulukee mahan aluveella, mutta kippeitä paikkoja ei isommasti ole.

Eikole närästänny. Paitti kerran. Soli viikko sitten. Mummu toi Karinpäiväleivokset kirkolta muutamana ehtoona. Net teki köökissä kauppakassin kanssa voltit, nin oli hyvä syy vejellä kermaleivonnainen naamariin iltaseittemältä. Hyvin painu, eikä tuntunnu missään.

Mutta kellokun tuli kymmenejja piti alakaa levole, nin jopa ilimotti uuvet ja vanahat lukot, että väärimmeni. Närästi nimmaan pirusti ja iski sevverran ruokatorvele lientä, että piti hyökätä liikenteesee lääkepakille. Onneks oli raniksaalija vai ranimeksijäkö net on. Parit napit naamaan ja puoltuntija ootteluva pystösä. Sillä se olo korjaantu.

Nytoon ollu iliman mittään närästyslääkehijä rapijan viikon. Yöt antaa nukkuva ja kääntyilä kummalekylelle Ukka halvaa. Semmosta ei ole liijon kyvenny tekkeen muutamaavvuoteen.

Halakoliiterisäki uskaltaa jo pienempijä puita koskee. Ja isompija kattella. Kattilata en uskala vielä alakaa kuukaussiivoomaan. Kasperi lupas tulla sen homman hoitaan.

Tyvär lupas varastostaan seiskammallisen issointamallija olevan potkukelekan. Siitä tullee Ukale kulukupeli keväthankiloile ja täälä pääsee maantietäki potkuttelleen muutamavvikon vielä. Kunei net täälä liijon hiekottele.

Jos joku kärsii närästyksistä, eikä meinaa lääkkeet ennää tehota, ninko Ukale kävi, nin voisivvarovasti alakaa suosittelleen tämmöstä leikkuuoperaatijota. Jos tätä vauhtija olo paranee, nin elämällaatuva tullee roppakaupala.

Tämärrohkeempija kuvija ei tähällokiin tule. Mustelmat hiukka kiertelee läskilöissä, mutta näyttäs läskiki olevavvähenemmään päin ainaki vaakan mukkaan...


Tukikohasta toipumissiin tähän.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä ja varmasti, tuollainen Leikkaus, on poikaa, jos närästää, niin elämänlaatu paranee ja kyllähän varmasti kohta taas pääset keskuslämmityskattilan siivoamisen ääreen.

    VastaaPoista