torstai 21. toukokuuta 2015

Sormileikit vasurilla vähäks aikaa leikitty.


Laittovat tänhään Ukan vasemman käjen pikkupakettii Lapin keskushospitaalisa. Ite en tienny taju kankaala operaatijosta mittään. Herätesä oli paketti valamiina.

Nyppojetaan muutama päivä ja nakellaa tarpeentulle tapuja naamaan, jos kipiää alakaa tekkeen.

Tää leikkuu koski vasenta iliman nimmee olevaa sormee. Kerran puukottivassiitä vierestä sitä keskarija samasta syystä. Son ilikee semmonen sormi, jollei voi rytmijä napsuttaa. Son napsusormi se, jos joku ei satu tietään.

Oikeela käjellä pystyy onneks hiukka korjaan sitävähhää, mikä vasurila nyt ei luonaa.

Tukikohtaan huomenisa pallailemisiin tähä, kuhan Kasperi vahtaa, ettei Ukka livaha kämpiltä Pohojahhovvii lääkepöllyissää...

6 kommenttia:

 1. Nonni, ny ukka leikkii sitten yxkätistä rosvoa hetken aikaa. Noppeita paranemisia ukalle sitten vaan.

  VastaaPoista
 2. Nimeommaan leikkii. Enoo vaihtanu vielä puolta vajjaan kolomenkymmene miekkamiesvuojen jäläkiin.

  VastaaPoista
 3. Tiedetään, siksi olikin kommentoitava.

  VastaaPoista
 4. Täältäkin paranemisia toivotetaan, eli mikäs operaatio se sitten tarkalleenottaen oli ja järjestihän Nukku-Matti upeita unia? Täällähän on ollut viimepäivinä pääosin upeaa kevätsäätä, mutta hieman sadettakin piisaa, mutta eiköhän se siitä lämpene!

  VastaaPoista
 5. Ukan nimetön pyörähti nivelensä ympäri ruuvinvääntimen voimalla. Sormi ei palautunut ennalleen, vaan joka kerta kättä nyrkkiin laittaissa sormi lukkittui kiinni-asentoonsa niin, että se piti toisella kädellä avata. Sormussormi kun se on, niin se turpoili toistuvasti niin, ettei vihkikahletta kohta olisi saanut pois kuin sivuleikkurilla. On se sormus nyt ollut pois paikaltaan jo kolme viikkoa, mutta pitänee laittaa kiikkumaan taas kohta omalle paikalleen seuraavaksi kolmeksikymmeneksiseitsemäksi vuodeksi...

  VastaaPoista
 6. Hyvä, että saatiin kuntoon, ettei tarvittu sivuleikkuria!

  VastaaPoista