sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Joko joku pistää...

Ei oo kyllä tosi, että maasa on puolmetrijä lunta ja sisälä jo kirsisääski pörrää. Mistä helekutista se tänne lens. Tai oikeestaa olihan sillä mestat tulla ulukova, kummeillä aukastiin turkismuokkaamosta akkuna kymmenkunta senttijä ravolleen viimoyönä. Meiston niimmukava olla untemmaila viiliäsä ja aamusella herätä lintuillauluun.

Tälle aamuva heräsimma kuiten rännärrätkimisseen. Vinkka räimi räntää sisäle asti. Totta se kirsisääski huomas tillaisuutesa tulleen ja hyökkäs lämpöseen, ku akkunanravosta kerta tarjottiin väylää sisätillaan.

Täsä se ehtoola alako pyöriin konttuurisa. Mummeli tieten kyttäs sitä aikasa kamerala ja sitte anto kuvvaamisejjäläkiin itikkaparalle kuolemantuomijon. Ja se pantiin täytäntöihi het. Vijaton luontokipale.


Entiijä, oisko tuo lasauttanu ensyönä kiinni ensmääseen ihmislihapallaan, joka olis näkösälä ollu. Nysseon vainaa, mutta vasta saatii voitto yhestä taistelusta. Sottaa ei vielole voitettu, eikä oikeestaan alettukkaa, mutta pitkä sääskikesä on tulosa, jos se tästä äityy...

Tukikohasta hytäriverkkoja ennen seuraavaa akkunanravottamista ettimissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti