tiistai 12. toukokuuta 2015

Nelejägeetä pukkaa Naruskalle ja muualle Lappiin...

Kohta ei kairassa tartte savumerkkejä lähetellä, jos sattuu oleen puhelinvärkki taskusa. Eikä tartte ärkioskille lähtee lotontekkoon, vaan rastit voi näpelöijä mettässä mättäällä istuskellessa ja vaikka tupakoijessa. Tai nokikahveepannua tervastulilla keitellesä.

Soneravirma ja täällä kairoissa paljonki parjattu rätinäliittymäks leikkispäiten ristitty teeänaa on lyöneet näimä hynttyysä yhteen ja tekkeevä yhesä sammoihi toloppii nelejätgeet. Alakaa elisammiehet ja muut heitin verkkoja käyttelevät jäämään kaksgeesä kans kohta jäläkijunnaan, jos tuo uutinen paikkasa pittää. Ja miksei pitäs.

Taitaa kohtsillee olla asjat silä mallila, että kehäkolomose sisäpuolele ei jää kettää, ku kairoisa on satamekaset valokuijut ja nelejägeet. Vesee saa täälä ostaa kuutijon eurola ja luontaistallouvesa pystyy ittsesä ruokkiin mettän riistala ja marjoila ja lohikaloila. Kaikki täysjärkisethä vaihtaa pakokaassut raikhaisiin Lapintuuliin, ku valittemmaan pääsee.

Alakaa kairain tyhyjät ja asutut torpat kohta kiinnostaan kiinteistövälittelijöitä, ku alakaa kaupunkilaispako maaseuvurrauhaan, perskutarallaa...


Tukikohasta mielenkiinnola seurailemisiin tähä.


1 kommentti:

  1. "Soitetaan maalle, haloo, haloo," laulaa Tikkurilan Yhteiskoulun Kuoro Aimo Mustosen vainaan 70-luvun lastenlaulussa "Lähtö kesälomalle," eli soitellaankohan tämän verkon valmistumisen jälkeen taas Maalle ja pyydetään tulemaan hevosella vastaan juna-asemalle, jolloin hevoskärryllä Maaseudun Torpalle matkustettaessa, voidaan sokeanakin ajaa hevosta, käyttäen älypuhelimen suunnistusohjelmia, sekä Be my Eyes-avustajayhteisösovellusta ja kaikki vain nopealla verkolla. Tuli tuossa lukiessa myös mieleen tuo Itä-Suomi, kun kerran on meillä suvun yhteishuvila Parikkalassa, jossa tosiaan tahtoo aika-ajoin olla kenkkumaista katsella telkkariohjelmia Netin kautta hitaiden yhteyksien vuoksi, mutta vastaushan tuli, että aloitettaneen tämän rakentaminen myös sinnepäin. Jospa muuttaisi Alivuokralaiseksi Teille, kokeillakseni tämän nopeutta, kun kerran Hesan vuokrakämpässä, epäillään vakavasti hometta, josta laitettu prosesseja liikkeelle.

    VastaaPoista