keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Tukikohtaan uudet perkolaattorit.

Tukikohtaan kulkeentui tänään Sveamamman maasta Haaparannan IceaMaxx -merkkisestä kauppaliikkeestä pari uutukaista perkolaattoria. Mallin muuttuminen tapahtui samantien, kun Ukka anopinhakureissulla pääsi tänään valitsemaan kaupan valikoimasta entusen mallisten ja uusiutuneiden välillä. Musta oli valttia tällä kertaa. Eli svart.

Entuset rosterisen kirkkaat ovat aikain saatossa alkaneet lohjeskella alaosiensa pakeliiteista niin, että sähköiset johdot alkoivat olla tiskarin näkösillä. Ja semmoinenhan peli ei vetele.

Kaksi vanhaa roskiin ja uudet laitokset peliin. Juhlamokkaa tuuttiin ja eikun porisemaan. Varmasti syntyy sitä samaa harossia kaffeeta, johon asiakkaitamme ja omaa makuhermostoamme olemme totuttaneet viitisentoista vuotta.

Siinäpä arvioikaa uuden ja vanhan eroavaisuuksia. Kumpaakin mallia löytyy edelleen hyllyistä Ruåtsista. Uusi malli oli satkun sikäläistä valuuttaa kalliimpi kuin entinen malli. Uudessa mallissa on kansi muotoiltu uudelleen myös sisäosaltaan. Nuppi on kiinteä, joten sitä ei tarvinne uusia niin tiuhaan kuin vanhan mallisen nupikkaa, joita on tullut osteltua vuosien saatossa muutamakin kipale.


Tukikohasta kaffemaistiaisille kulkijoita kutsumisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti