keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Osoite muuttuu.

Aikansa kutakin sanoi pässi, kun päätä leikattiin. Tuli vaan mitta täyteen Naruskantie 145 osoitteessa, jonka hyvästelemme kuivin silmin. Se oli sitten siinä.

Muuttoautoa ei vielä ole tilattu, kun ei olla ehditty pakkaamaan. Eikä pakkaamisella ole kiirettä, kun ei ole muuttolaatikoitakaan. Eikä muuttolaatikoillakaan ole kiirettä, kun muuttomatkaa ei ole. Tai jos on, se on lyhyt.

Vaihtelu virkistää. Niinhän sanoi se kissa, joka akalla pöytää pyyhki.

Paljastamme tietenkin uuden osoitteemme, koska haluamme tulla löydetyiksi. Uusi ehta osoitteemme on jonkun maistraattijärjestelmän mukaisesti Naruskantie 147. Muuttomatkaa on siis noin 200 metriä. Ja se kaikki on kotioppäin. Eli koordinaatit sattuvat nyt ainakin omalle tontille, jos eivät vielä millilleen Tukikohan päärakennuksen kohdille. Navigaattori kun rääkäisee, että olet perillä, niin ainakin torppa näkyy.

Tästäkö alkaa Naruskan Retkeilymajan uusi nousu, kun tuhannet ja taas tuhannet asiakkaat eivät enää käänny navigaattoriensa ohjeiden mukaisesti Varpuaavantielle kohti Venäjän rajaa. Sieltä suunnalta ei kukaan ole vielä onneaan tiettävästi löytänyt. Eikä Tukikohtaa.

Pitelemme tupaantuliaisia uudessa osoitteessamme tauotta, joten tervetuloa. Navigaattoreihin, joulukortteihin ja mittanauhoihin osoitteeksi Naruskantie 147 (sataneljäkymmentäseitsemän), niin kyllä lähtee!

Tukikohasta osoitteemuutosten tekemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti