sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ukan ohjus vaihtui nelivetoon.

Ajokortin lopullisen menettämisen pelko johti Ukan vaihtoautomarkkinoille. Hyvä selitys, eikö.  Stratus vaihtui nelivetoon, johon tällä kartanolla on nyt totuteltu kahdella kolmesta. Nyt kolmella kolmesta.

Uutena Ukka ei tämmöistä Lexus RX300-merkkistä pirssiä viitsisi harkitakaan ostaa, mutta sopivasti käytettynä tuli ostettua. Stratuksella saatiin lähelle se, mitä oli pyynti. Se osaltaan helpotti autokuumeisen päätöksentekoa. Tai ei se kuumetta ollut. Järkevää normilämpöä.

Nyt Ukka joutuu puolustamaan "uutta" autoaan muutamalta Mummelilta, joka lainaillee Lexusta aina, kun Ukan silmä välttää. Ajelis vaan omallaan, kun semmoisen ostatti.


Ukka lähtee käväisemään Lexuksellaan pari päivää Keminmaalla. Pitää käväistä Ruåtsin puolelta Loimun kanssa ostelemassa muutama perkolaattorinkannennuppi, kun kahvetta on keitetty niin maan parusteellisesti kuusi viikkoa, ettei vehkeet kestä.

Ja ne ajat ovat ohi, kun Stratuksella ajellessa pönttökuvia Ukan pärstästä napsittiin. Nyt näpsitään Lexuksen tuulilasin läpi. Jos näpsitään.

Tukikohasta parinsadan hepan vetämänä kohti Keminmaata tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti