torstai 31. lokakuuta 2013

Auton alla kitkaa, Ukan alla nastaa...

Varomaton otsikko. Mutta niin se on. Kerrankin on Ukan alla nastaa. Täys kymppi molemmissa patiineissa.

Korjasin eilissäpänä Rovaniemellä viimoviikon virheet. Silläaikaa, kun Vasara hohhaili maaliman isoimman tavaratalon työkaluosastova sekopäänä, nin Ukka liitteli ommaan ommaisuuteesa nastapohjat. Ja justiinsa parraaseen aikaan. Sato nimittäin pari senttijä uutta valakosta lunta viimoyönä. Jäätikön pääle. Yhtään ei tiijä, mitä nuoskalumen alla maata vasten piilee.

Joka ei halva kaupallista tievotetta lukkee, niin sulukekoon silimäsä tai menkööt pois täältä. Olit nimittäin sevverran hyvän tuntuset laitokset nuo nastapohjat pihakierroksella, että jovain. Aivan helevetimmoinen pito. Mulla ei näitoo myynnisä, mutta Motonetisä ainaki on.
Ukka pujotteli nuo kummiset Varmatpäivät lämpösaapikkaijen pohojiin. Tiukat oli paikat, mutta sinne net menit pikku punnerruksella. Ikänä ei oo piikkareita jalasa ollu, mutta nyton. Voin suositella.

Saattaa olla ninkin, että nämä jaloisa ei kannatte ulukoetteistä pisemmälle huoneisiin vaeltaa. Parketit ja muovimatot on ihavvarmasti entuset, jos näilä kierroksen sisällä pyörähtää. Kannattee valita semmonen ulukokäyttönen kartanokenkäpari, johon nämät asentellee. Hiukan näytti, että petoniportaistakin pikkukappaleita irtoili, kun Ukka pihamaale paineli.

Kakstoista euroo vois sijottaa viksumminki, mutta voi sen sijottaa tollomminki. Ompahan yks riski ainaki hiukka vähempänä kallon halakasemiseks.

Tukikohasta iliman suojakyppärää tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti