torstai 15. elokuuta 2013

Ukalle hopeaa kuseksimiskilpailussa.

Nyt näyttää näinä kilpailujen luvattuina aikoina, että Ukka ei pärjää nykykunnossaan kuseksimiskisassa nuorempien kanssa. Ainakaan, jos se nuorempi sattuu olemaan hirvas. Ja poro.

Tuo tumma porotus on merkkaillut tätä kahden ja puolen hehtaarin tonttia siihen malliin omalla kiimakusellaan, että Ukan hiukan vajaakuntoinen rakko ei tuota läheskään yhtä aromikasta ainetta. Eikä ilmeisesti sellaisia määriä, kuin tämä shamaanihirvas. Ja sillä näyttää tuo suvunjatkamiskalustopuoli olevan myös paljon komeammassa kunnossa, mitä Ukalla konsaan.

Mitähän helevetin jippoja sitä alakais tuommoiselle kuseksijalle keksimään. Se on ottanut ikiomakseen alumiinipeltikatoksesta sen osan, jossa ei vielä ole halkoja asumisen esteenä. Ja poronkusi alkaa haiskahtelemaan kartanolla siihen malliin joka puolella, että huikkoo jo hiukan.


Tässon nuorna miesnä nähty jonniin verran kissansalavuuoperaatioita. Tälle hirvaalle taitaa olla vuorossa kohta sama temppu kuin Täplälle, jonka kuseksiminen ei härkänä aiheuta Tukikohan tontilla juurikaan hajuhaittoja. Enempi hommeleita aiheuttelee poronpaska, jonka kuiten kestää, kun saa pidellä kotikartanolla vapaana kesyä mukavaa omaa porotusta. Silloin, kun se kotona on.

Vielä ei härkää vaihdeta hirvaaseen. Omistajastakaan tälle kuseksijalle ei ole tietookaan.

Hirvaalle jippoja kehittelemisiin Tukikohasta tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti