perjantai 30. elokuuta 2013

Ikkuna jääsä ja nokka rääsä.

No ei työväinluokan evustajalla vielä räkä nokasta tipu, mutta olipa Ukan ohjuksen tuulilasi sevverran jääsä, että sanomaan pääsee. Ei se vielä rantoja riitteeseen vejä, mutta on se kuiten miinusmerkkistä nollapilikkukaks astetta kahemmetrin korkeuvesa.

Mummeli kulukee työmatkojaan nykysin tippa linssissä Ukan pirssillä. Se kun ruukaa rakastua peltiin. Ja nyt se sai näytille pari pirssimmyyntiin tähtäilevää ilimotusta, jotka Ukka rutas markkinoille.

Ukalla on ettinnässä nelivetopirssi. Ja hiukka rauhallisempi rauta, ku on tuo kaasujalaka vanhemmiten menny tunnottomaks. Eikä nää iliman lasija noppeumittarija.

Tuosson net jääkuvat.
Ja tuosson HYVÄ pirssi myynnisä. Sopeva semmoselle, joka saa ostaa eurolla litran menovettä tai jollon kaasujalaka hallinnasa. Tällä kerkiää ittiään kuvvauttamaan, jonsei oo tarkkana. Ukka reiluna miehenä varottaa asiasta näisä kaupallisisa tiejotteissakin:

Ukan Ratus Nettiautosa

Ukan Ratus Torila

Tukikohasta luovaripapperia ettimisiin tähä.

4 kommenttia:

 1. Sittenpä se on säätila ihan aikataulussa kun syyskuun kääntyessä Naruskalla pakastaa.

  Onnittelut Tukikohdan isännälle merkkipäivänä!

  VastaaPoista
 2. Ukka kiittää Seitaa muistamisesta. Nää on hiukan tämmösiä välivuosia, kun mittariin tulee viiskytäseittemänvee. Kun ottaa huomioon sen, että joka kolomas päivä on nykysin perjantai, niin ei tässä kauvaa vatuloija, kun taas ollaan täysisä kympeisä. Jos eletään.

  Vanhuus se tulee ruppiin, mutta välilä tuntuu, että mieli on ku kuustoistavuotiaalla, enkä siitä meinaa ihaäkkiä luopuukkaa, jos ite saan päätellä.

  Syssy se saa, mutta kohton taas juhannus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onnittelut vävylle syntymäpäivänäsi tv anoppi

   Poista
 3. Vävy kumartaa ja kiittää sinne Petäjäveden suuntaan. Viikon päästä simhautamma sinne kulttuurimatkalle katteleen Mr. Parkinsonin ensi-iltaa Jyväskylään.

  Laitahan juhlamekkoo ojennukseen, niin viemmä sinnuu kaupunkiin...

  VastaaPoista