maanantai 26. elokuuta 2013

Ruska pakkasessa.

Käväshän se pakkasella Naruskalla viimo yönä, kuten joku saattaa olla raatiosta kuullu. Ukan hellekummussa kuiten ei, mutta ilimatieteellisellä asemalla kyllä. Ukan asemalla hipo vain, nollapilikku ja jotain oli parisa metrisä. Hyytävyysluvut oli tasa nollapistenolla. Ilimatieteelliset mittas asteevverra miinusta.

Ruska lisii pakkasessa, sanoovat. Paitti pakkanen, nin vähenevä valo vaikuttee ruskaan. Tukikohan pihasa on muutamasa koivusa villimpi ruskailimiö. Nimittäin samassa oksassa on ihan vihreetä lehtee nin, että vaikka vastan rustais. Ja sitte on nin hemmetin kommeeta keltasta lehtee, että komia ruska tulis, jos kaikki koivullehet olis sevvärisiä. Vihreet ja keltaset vierekkäin sovusa. Tarttee varmaan tehä keltavihree vasta.

Täytyy huomenisa otattaa Mummelilla kuvatuksia tästä aika pesiaalista ilimiöstä. Hiukka sammaa on poikkeevuutta on pihlajisa. Niiton täsä tontila ihan vihreitä ja ihan punasia. Vaikkon sama syksy.

Täytyy ottaa kuva ainaki sillon, kun Lapisa on oikee ruska. Se on, painakaa nyt kalloon, syyskuun kymmenes kello neljätoista.

Tukikohasta lämpösempää yötä ootellesa tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti