tiistai 15. toukokuuta 2012

Rautaa rajan taakse.

Rautaa on viety milloin rajalle, milloin rajan taakse. Ja sitä on johonkin joskus tullutkin rajan takaa. Onneksi jotkut rajat ovat nykyään sen verran raollaan, että aukosta saattaa paperien kunnossa ollessa livahtaa rajan taakse. Jos ei muuta rautaa sinne vietäväksi noin niinkuin laillisesti ole, niin ainakin auton sinne voi viedä. Ja sitä saa siellä pitää ihan laillisesti muutaman kuukauden ajan. Nyt puhun Venäjästä.

Kolmas Bronco on hankittu. Se on toistaiseksi rekisteröimättömässä olotilassa täällä Suomessa. Auton ostopitäjä on Pielavesi. Muutama savolainen konealan hemmo on luvannut laittaa tähän sinivalkoiseen johtoautoon lailliset suomalaiset rekisterikilvet, eli leimata auton paikallisessa katsastustoimipaikassa.

Toivottavasti autoon ei tarvitse tehdä pielaveteläisiä jippoja. Syyläri ei tässä autossa lyhyellä koeajolla ainakaan vuotanut, eli sinne ei mannen tavoin tarvitse kananmunia rikkoa vuotoja paikkaamaan. Semmoistakin on Sallassa nähty tapahtuvan: Tiu kanankevennyksiä vesikiertoon ja täyttä taas eteen molemmilla koneilla. Hohhoijjaa. Eikä vitsi.

Tämännäköinen rauta menee Juhannuksen tietämissä rajan taakse, jos Ukka päänsä saa pitää. Ja punaset paholaiset perässä. Tai punavalakoset.Tukikohasta tuhannen kilomerin päässä etelässä matkasuunnittelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti