lauantai 26. toukokuuta 2012

Kielletty hedelmä...

Nyt ne on tulleet jo Naruskallekin. Nämä myrkynlykkääjät, EU:n kieltämät. Kaikki hyvä aina pyritään kieltämään ihmisen lapselta. Ei nimittäin ole sen parempaa sientä maailmassa ainakaan näin keväällä kuin on KORVASIENI.

Normiaika Naruskalla on käsi kädessä koivunlehden hiirenkorvan kanssa. Ukka ei ole Naruskalla ollut toistaviikkoon, mutta kamerakuvasta ainakin voisi päätellä, etteivät koivut vielä siellä jossain pohjoisessa ole saaneet vihreää väriä itseensä.

Roudaton maaperä saattaa olla edistänyt korviksien poksahtelua. Nämä kuvat nimittäin eivät ole mitään trikkikuvia, jos Mummun juttuihin uskominen on. Kasvupaikkaa ei Ukka pysty kuvista sen lähemmin päättelemään kuin sen verran, että maassa ne kasvavat. Naruskan muhevassa maaperässä.

Jos vanhat merkit paikansa pitelevät, niin kohta Naruskalla porisee saunapata jos toinenkin. Korvasienten huumaavat höyryt leviävät pihapiirin läimetsiin ja tuuleen, kun Mummu lyö sienet pataan ja pökköä pesään.
Ukkakin kotiutunee tällä viikolla, kun anopin keittiöremontti lähenee lopputarkastustaan. Ja naapurin akkojen tupareita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti