keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Pannappa tähän äkkinäinen.

Vävypoika ei mikkään ihanturhamies ole ollu tähänkää asti, mutta vastapa hävvoi lähtee viivale melekeen kenenkanssa vaan.

Mies on tälleaamuva varahillähtenny polokupyöräretkele Paavolandijasta, eli Kemimmaan Ilimolasta. Ja ajellu Rovaniemejja Kemijärven kautti siihemmalliin, että vaile yheksän ehtoola ohittu jo Sallan kirkonkylä.

Siihemmennesä ompäivämatkaa takana kaksjapuolsattaakilometrijä noin äkkijälaskijen. Siitäko huitassee neljäkytäviis jäläkiruuvaks, nin sitähällöytää ittesä puolenyön huitteisa Naruskalta... Siihen saa laittaa toisenkippyöräilijän vispaamaan, jos tänne yhtäsoittova vatkaa kolomessattaa kilometrijä kertalaakila samoilasilimilä.

Ennakkosuunnitelmasa oli yöpyvä jossakin mettänsiimeksesä riippukeinusa, mutta nytnäyttäs siltä, että Mister Polokupyörä tulleekillakanoijjen välliin Tukikohtaan.

Mummeli pongasi vävypoijjannäkösen pyörämiehen Sallan kirkonkylän sääkamerakuvasta. Vihireetakkinen jos tänneasti ilimestyy, nin kovinsälli tällä kartanola aikoihi.


Tuola se sattumoisin vihireetakki pilikistellee Ukan äitevainaan perustaman grillikijoskin kulumala, pyöränkeula kohti Naruskata.

Tukikohasta uluko-ovet lukittematta jättämissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti