sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Kaupunkimallin Tukikohassa.

Kävimmä Mummelinkans hiukka vertailemasa retkeilymajatyyppistä majapaikkaa kaupunkipaikasa, eli Kemisä. Siellon Villa Kemi merkkine hostelli, josa vietimmä parit yönseuvut. Päivät vietimmä tyttären pesuveen kans luuhaamala pitkiRruåttimmaata Haparannala. Ja ohantuota nähtävvää aina Keminpääsäki.

Meijän Tukikohta on jokivarresa. KemiVvilla on mererrannasa. Ei met tieten kilipaile keskenäme kenestäkkään, ku ettäisyyttä väliltä löytyy kolomessattaa kilometrijä. My ijäsä ja hyö lännesä.

Meleko vähilä henkilökuntamäärilä näytti pyörivän sieläki. Resepsuunimmies tuli puhelimela perimää huonehinnan, jokon hiukka korkijampiku Naruskan Retkeilymajasa, mutta onsielä toki rivaatimmat huonhet omijen ovijesa takana. Meiltei löyvy kahenhenken huonheja kuin tuo "sviitti". Tämon, ninko tiijätte osa, isohuoneine koulurakennus, jokon muutettu sinällää majapaikaks.

Aamijaiset oli viksusti järjestetty meijämmielestä nin, että aamuapalatarphet olit lastattu pieniin korreihin huoneejjäkaappii. Kahaveet pysty keittään ruokasalisa, jossoli pöytijä, misä hyvä oli aamijaistaa. Jajos olis haluttannu, nin isola piljartipöyvälä olis päässy kokkeileen sitälajija, josolis kilipailuttannu. Oli melekeen tuplakokonempöytä Ukan kivipöytäävverrattuna.

Sijjainti on sielä Kemillaijala mererrannasa sevverta sivusa, että maalaisetki pysty sielä iliman liikenteemmetelijä untapalloovvetelemmään. Voimma suositela kaikimpuolin.

Niija parasta kokoreisusa oli tieten se, että met saimma tyärempesuveesta puolet matkaan sieltä, pienimmästä päästä. Hallahelinä ja Loimu tulit UkajjaMummelin kans viettään satavuotisjuhulija tänne Naruskale. Pijämmä lystijä täälä.

Tukikohasta voileipäkaakkutalakoisiin valamistautumissiin tähä.


3 kommenttia:

 1. Mikäs tuossakaan Retkeilymajassa, mutta laitahan tänne vaikka senkin kotisivun osoite, niin voi käydä tutustumassa ja Paljon Paranemisia Puukkomestarille!

  VastaaPoista
 2. Tuossapa nettisivun osoite... http://www.villakemi.fi/

  Ukka

  VastaaPoista
 3. Siellei ollukkaa piljartipöytä vaa snookeripöytä

  VastaaPoista