maanantai 11. joulukuuta 2017

Kusti polokee kovvaa, suunta kuiten väärä.

Täsonjo joutannu itekseen ihimetteleen, että kauvan viipyy Tonaltin lähettämän tuulimittarin matkustus Suomemmaassa, kun se oli tullu lentoskonheela Helsinki -merkkisele paikkakunnale jo 28. päivänä marraskuuta. Ja Ukka hoiteli tullaukset netin kautti viijesä minnuutisa.

Sitäku ei ole tarkkana ja valavo Kustija, nin se on kipassu paketinkans Oulusta ei Naruskaleppäinkää, vaan samontein Kittilään. Ja sieltei Ässämarketista vaivauvuttu Ukale ilimottaan, että tuuhhakkeen mittaris täältä. Sielon Kustila ollu tieten ruoholleikkuuta tai tiskivuoro, nin jätti samala säkkisäkki sinne.

Son tullu Kitilännarikale jo ittenäisyyspäivänaattopänä. Net on alakanneet Narikala tieten ryyppäämään ja ilimotukset ojjääny pullompohojijen taakke.

Helssingistä vastas postitäti tälleaamuva puhelimmeen tokkurasa. Se myönteli hövelinä, että täson varmaankittapahtunnu virhe. Ja lupas killauttaa Kittilämpostile, että Kusti pyöränselekään ja suoriltaan Naruskale. Vaikka vastatuuleen.Tukikohasta hiljokseen ihimettelmissiin tähä. Tikiaijjat ja kaikki ja hommappielesä.

2 kommenttia:

  1. Jäipi yks numero pois vast ottajan puh nrosta ja sitä sitten selvittämään postin sivuilta - siellä oli semmoinen kätevä asiakaspalvelu chat ja sen operoijalta meni viitisen minuuttia selvittää tilanne, eipä tarvinnut soitella, säästi senkin rahan, kätevää.
    Hyvä että mittari tulossa niin pääsee jyvälle tilastoista taas=)

    VastaaPoista
  2. On niillä menetelmät. Puhelinsoitolla asia selevisi ja paketin historiassa näkkyy nyt, että tulee päivän viive virheestä. Tosiasiassa viikon viive. Tänään tuli Kittlän postista manuaali postilappu, että saa tulla hakeen. Ei vielä senkään lähettäjä ole ollu kartalla yhtään, kun on käsin kirjotellu Ukalle saapumisilimotuksesta lippulappua. Vastaanottajan vastuulla on kaikki, prkl.
    Ukka

    VastaaPoista