sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Ukkapuukolle Ukkatuppi.

Ukale taitaa tulla joulupukinkonttiin, jos hyvin käy, uus keklu. Käspotilas Vasara on kättä kuntouttaissaan värkänny kuuskulumasen raitakahvasen purovvarsteräsen. Sen tupentevosa sattu hyvä säkä Ukamparraaks, kummuuan mökkinaapurituttu halus tuppioppija saamaan.

Ukka tieten järjestelit asjaa sillemallile, että saatiin opettaja ja oppilas kahempuolen märkää nahampallaa Kotalankoulula. Ja siitähäse tuppi alako valamistuun. Eikä ihahhuonola vauhila. Aamukymmenempaikkeila kuhhomma alako, nin kuuskulumanejjäi iltapäiväkolomelta kuivummaan mestarin kirjahyllynkulumale tupessa, ninko laps tiukasa kapalosa.

Sennäki kohta sivustakattellessaa, että Mattipoika oli nopija oppimmaan ja ohjeita nouvattaan. Siinei liikaa tarvinnu mestarila mallisuorituksila kättäärrasittaa. Ja ompelusaumat ja kuvijointi kestää kenevvaan lähemmin tutkija...Ensmääseks tupeks ihavvarmasti opinnäytetyö likelä kymppijä.


Seuraavata tuppee aiko oppipoika ommela omatekemäsä puukompääle. Nahankappale lähti mukkaan Kotalankoululta ja Ukka anteli muutaman tarvekalukaupan nettiosotteen, josta voi alakaa mieleisijjään puukonosija ja tekotarpehijaki ettimmään. Tuostaku likkasee, nin alakuun pääsee jokumuuki, jota asija kiinostaa.

Tukikohasta joululahjapakettija oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Bongasin tuon kahvikupin kuvasta, tuli mileen ne mainokset;D Halvatun hyvännäköne tuppi ko tietää että ekaa kertaa matkassa.

    VastaaPoista