sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Tukikohta vaihtaa vuotta.

Rippeet on jälellä vuojesta 2017. Uuvet telskeet oottavat taas seuraavana vuona. Kuluneesta vuojesta on heleppo kiittää kaikkija, kunei juurikhan miinusmerkkistä asijaa ole mielen sopukoihin tarttunnu.

Ukka ja Mummu kiittävä kaikkia tasapuolisesti. Lopettakkaa tämävuos rauhallisesa tunnelmasa ja ottakkee uuven alaku hallitusti.

Met täälä Tukikohasa kuuntelemma rakettipauketta naapurloista. Jos kuuluu ja näkkyy, nin vallassaa. Meilä ei säjetikkuva kovempaa latinkija käytelä. Ja vietämä Keminsuunnan väjen kans rauhallista vuojenvaihetta. Menemmä lapset eelä.

Luonikasta Uutta Vuotta 2018!


Tukikohasta sädetikkuja heiluttelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Samoin, eli vaikkapa sitten Luonnikasta Uuttavuotta 2018 sinnekin ja täällä, Rovaniemen Kolpeneenharjullakin kuuluu Naapurustosta, eli pihasta pauketta, josta en kuitenkaan välitä pätkänvertaa, vaan pian, laitetaan hallitusti Decubal-Rasvat kehiin, joita saa nykyisin ihan Reseptin kera Apteekista, otetaan Viintä suoraan muovipullosta hallitusti, katsellaan Ohjelmia ja -kuunnellaankin sellaisia tietsikalla, sekä vielä syödään kilon verran edullista, mutta hyvää Jauheliha-Spaghetti-Kastiketta, jota saa Pirkka-tuotemerkillä vajaalla 2 Eurolla 300 grammaa per paketti, joka tulee tännekin ihan Vantaalta saakka HK-valmistamana, joka on hintaisekseen Erittäin Hyvää, vaikkei tietenkään samaa tasoa, kuin mikä tahansa ateria siellä Tukikohdassa. Pääosin, ihan OK, tämä mennyt vuosi, vaikkakin tuli kuvioon Herra Diabetes, on ollut ja jatkuu edelleen jopa Oikeudellisia Ikävyyksiä Vuokranantajan kanssa, on kuitenkin reissailtu melko paljon jne, joten nähdäänpä kuitenkin, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan.

    VastaaPoista
  2. Aivan järjettömän hienoja kuvia. ja taitavia tulikirjoittajia. kiitos näistä<3

    VastaaPoista