torstai 21. joulukuuta 2017

Joulusiivous.

Joululahjan voi antaa niinkin, että menee siivoamaan yksikätisen halvauspotilaan huushollin jouluiseen kuntoon. Ja kaveria voi käyttää muutamaa päivää ennen joulusaunassa, kun siihen ei ihan joulun hoohetkellä mahdollisuutta ole.

Pikku järjestelyllä parin-kolmen tunnin sessiolla saa molemmat pikkuhommat hoidetuksi. Sen kolmetuntisen voi jättää oman huushollin hommista tekemättä tai tehdä hiukan pidemmän päivän.

Mummeli taikoi Kotalankylän koululla asuvan toipilas puukkomestari Vasaran asentopaikan joulukuntoon sillä aikaa, kun Ukka käytti potilasta herrain kirkonkylässä saunassa. Siellä kunnollinen pesu ammatti-ihmisen tekemänä, kauppareissu pariin kauppaan ja kymmenen joulukorttia postiin, niin yksinäisen joulunvietolla ovat puitteet niin hyvin kohdillaan kuin olla voivat.
Uunilämpimiä joulutorttuja, pepparkakkor ja kevyitä Leijonaryyppyjä jos ei tämän päälle kelpaa maistella, niin sitten ei mitään.

Hiukan kun koukkaamma perjantaina Rovaniemen hulinaan vielä Arton asentopaikan kautta ja jätämmä sinne imellettyä puikulalooraa ja muuta evästä, niin tulkoon joulu taloon.

Tukikohasta joulumielellä tähän.

3 kommenttia:

 1. Mikään tavara ole noin hieno lahja, hyvä Ukka ja Mummeli!!!!
  Mukavaa talvipäivänseisausta!

  VastaaPoista
 2. Hatun nosto Ukalle ja mummelille myös täältäpäin suomea.

  VastaaPoista
 3. Tuo on varmaan paras joululahja kelle tahansa.Olette hyviä ihmisiä.

  Hyvät Joulut teille kumpaiselleki.

  Toivottelee Vesa ja Pirjo

  VastaaPoista