torstai 28. joulukuuta 2017

Naruskalainerransvestiitialaku...

Jopellaulusahan son raisiolaine. Ei helekutti, paree vissiin alakaa pakkaileen kamppehijjaan ja hävitä vähin äänin kohti pohojosta ja mettiin takas. Eisitole kaupunkieläjäks ainakaa iliman silimälasija.

Menimmä Mummelijja anopinkans muutamaan issoon sitimarkettiliikekeskukseejjossain Jyväskyläsä. Eukot painattiva maitoo ja leipää ostaan ja Ukka tieten ettiin vessaa, ninko seittemääkymppijäkäyväle miehele luontevata on. Soli opastettu ylleisöpaskahuussi semmosseen pitkään käytävvään. Sinne siis, eikäsollu vielä ees housuuntulosa.

Toson miestevvessa ja eikun sissään vaan vaikkei seisokkaan. Pällyilin sielä, että eitäälole ollenkaassemmosija pystykusipaikkoja, mutta onneks kolomesta vessanovesta yks näytti valakostavappaata. Eikun sinne. Meni tieten houkutellesa aikaa ninko sillä kaustislaisela.

Joku jo tempasi ovveeki, vissiijjoku huononäköne. Mutta säppi piti. Ja tarphet tuli toimitettuva. Pesasin käjet ninko herraskaisempiki ja sitten lähin suuvattaan ulospäin kusihuonheesta. Sielä ulukopuolela seiso silimät suurena semmonen iso akka. Tai anteeks, eikun neito, oisko ollu viisisäkymmenisä, en kysynny. Se kattoo mua ja minä katton häntä. Kumpikkaan ei sano sannaakaan, vaika meinasin sille sannoo, että piruvakossää miestevvessassa tehet. Mutten puhunnu mithän. Menivvaan hissuksiin ohitte ja ulompaa ovvee kohti. Ja sielä käytäväsä vasta kattoin tarkemmasti perrään siihe ovveen, että soli akkaivvessa.

Valokuvija en kattonnu aiheelliseks jäähä näpsiin.

Lähin hipsiin vähilä äänilä kauppaan eukkova ja anoppija ettiin ja hukkummaan ihimisvilinään. Eukole ohimennesä kertoolin, että ei täälä ossaa kaupungisa maalaiset olla ihimisisä...Katto sekin ninko lehemä uutta porttija.

Pettääveen Tukikohasta pikkuhilijaa aamuhämärisä irtoomissiin tähä.

2 kommenttia: