lauantai 29. heinäkuuta 2017

Uusi Säähemmo on syntynyt.

Yhen vuojen iässä jos ensmääset kalareissut tehhään, nin samasa iäsä pittää alakaa perehtyyn säätiloihin kans. Ninko Ukka.

Heleppo ostaa tuommoselle yksveelle synttärilahja: Oma sääasema. Isä-Kasperi saa asennella vermeet siihevviissiin, että yksvuotiaasta etiäppäin säätievot on tallesa. Omalla Netatmola se tapahtuu...


Viettelimmä eilen ehtoolla pienemälä porukala merkkipäivää. Virallisemat kutsut on tänhään. Onnelan talo varmaan täyttyy onnentoivottajista.







Tukikohasta Onnelan säätietoja oottemissiin tähä-

1 kommentti:

  1. Onnea Aarnille, joka varmasti oppii säätilat Ukkansa opastamana ja jospa vielä aika-ajoin, soitettaisiin hänelle Rovaniemen Kirjastosta lainattuja, harvinaisia lastenlevyjä Ukan LP-soittimella, niin oksat pois! Onko tuo Rovaniemen Onnela-Talo vain yksityiskodin, tai muun talon nimi, vaiko jokin julkinen paikka sielläkin, eli tiedän toki Majatalo Onnelan www.onnela.com Tuusulassa, jossa toki, voisi tällaisetkin Synttärit viettää oikein majoittuen siellä, sekä muistaakseni jossakin Savon Seutuvilla Lomakoti Onnela-nimisen paikan, mutta en muistaakseni, ole kuullut Rovaniemen Onnelasta, josta toki, voi Herra Google, kertoa lisää, jos on julkinen talo? Toivottavasti, saitte Kallelankin Puusavotan tehtyä, jotta sielläkin, kuivuisivat puut, kuten jo tekevät Tukikohdassa, joiden huminasta kattilassa, voi vähintäänkin nähdä kauniita unia sitten ensitalven kuluessa, jollei ole mahdollista käydä paikan päällä Tukikohdassa. Vai olivatkin sitten hylkykamaa ne kasetit ja -muut, eli viisaasti tehty Mummelilta, kun käytetään niitä myös jonkunlaisina askarteluvälineinä, kuten CD-levyjäkin, on joissakin piireissä, ollut tapana käyttää, jos on ollut ne velvollisuus hävittää Tekijänoikeuslaillisista syistä. Kuivukoon ja -tuulettukoon siis polttopuut, jotta talveksi lämpöä riittää torpassa!

    VastaaPoista