lauantai 22. heinäkuuta 2017

Naruskan hillan lämpösummasta puuttuu 120 pojoa.

Hillatilanteesta on melekeen kaikki kiinnostunnu. Lähtökuopisa jotuu kuiten vielä virumaan, jos meinaa päästä ämpärijä täytteleen kullankeltasella arvomarjala. Ukka laskeskeli tuosa lämpösummaa 20.7.2017 asti omala sääasemala Tukikohasa. Luku on 280,8, eli 120 pistettä uupuu neljästäsaasta.

Mummeli kuuhkas eilisäpänä parillaki erinäkösellä jängälä hiukkasen pällyilemäsä ennakkoja. Oli sielä erikoinenki hilla. Yks oli menny yli, eli soli kerinny saamaajjo yliannokset mollukkata. Vieresä kaikki muut olit vielä paljonki vaille. Siinon kuvasaki selevä osotus siitä, että luonto on täynä poikkeuksija. Ninko meisä ihimisisäki.


Tuommosesa ojapaikasa net hillat monesti kasvaa äkäsesti, kunnet saa aurinkova kummusa tummaa taustaa vasten. Joku kasvaa eellä ja muut peräsä. Ei kannatte tuommosesa mättääsä vielä alakaa poimiin, kuttuo yks on yli ja muut iharraakaa vielä.


Mettäsempi paikka...
Nuista pystynnee hillasta jottain tietävä päätteleen, että vielä ei aika jängäle ole. Viikompäästä ja rapiat alakaa tilanne olleen eri. Tulevala viikola puolestaviikosta etiäppäin kerrääntyy lämpöstä hiukka enempiku näiltä viimesimmiltä. Eilinenki oli keskilämmöltään vain 10,3 astetta, jotenka ei kerrykku 5,3 pistettä lissää. Hittaasti kertyy, mutta varmasti. Eikä pääse menneen kertaryssäykselä yli.

Tukikohasta viimesijä halakoja katoksen alle viilijässä alle kymmenesä asteesa kärräämissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti