lauantai 1. heinäkuuta 2017

Antaa kaikkijen kukkijen kukkija.

Kukkikoon nyt, kun kerran kesä on. Voikukkaa ja rentukkaa ainakin on pilivin pimmein nyt Naruskalla. Muutaman viikon myöhäsä molemmat, mutta sitäkirrunsaampana net essiintyy sittekku essiintyvä.Tukikohasta maisema keltasennaan tähä.

4 kommenttia:

 1. Ukka, mistä kohtaa tuo kuva on missä miehet joessa perhoilee??? Joko vesi on laskenut noin paljon että pääseepi kahlailemaan persjalkasetki.
  Jos alka olemaan laskulla niin alkaapi tämä ukko lyömään täällä länsirannikolla vehkeitä rinkkaan ja bensaa tankkiin. Ja suuntima kohti naruskata. Pitääpi muuten muistaa tuoda rihlalle taas herkkua.

  VastaaPoista
 2. Ettei vain olis Kallelan kotikosken Syväskönkään niska. On hiukka harvinainen kuvakulma, mutta niin met Mummelin kanssa tässä päättelimmä...Kesävesikorkeus ei kaukana ole, eikä vissiin toissapäivän sade latvoille jaksane vettä nostaa, vaikka siellä aikalailla rakennusmiehiä sade oli haitannutkin...Aina se kesällä nousee ja alskee vuoronperrään. Ja sukkelasti tapahtuu, pysty joki kun on.

  Ukka

  VastaaPoista
 3. Saaransoutaman niska, kallelan yläpuolelle tulee, joenmutka siinä. -Jouni, oikeanpuoleinen perhomies.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jouni tiedosta. Itselle tuo alaosuus ennen tätä vuotta vielä kokematta, mutta tänä kesänä olis tarkoitus tutustua.

  VastaaPoista