torstai 1. kesäkuuta 2017

Jumalauta meitä syrjitään...

Voi helevetti näitä systeemijä. Ensteks näimmä annetaajja sitte otetaa. Entusesa sanallaskusa semmone palakittiin katinpaskalla. Kellekkähän tuota lähettäs nyttejjos jostaillöytäs läjän.

No olen tieten muutamanki ihimisempuolesta ärijänä siitä, että net ei ennää näje televisijosta mitä net haluvais. Ja mihinnet jo on tottunnu. Misä net luuraa nyt net pernerit ja muut, joile tämä liikene ja varsinki viestintä täsämaasa kuuluu???

Ukale tämä asiaja alako pikkuhilijaa valakenemmaan, kukkävin muutamavvanahukselluona muka auttelemasa niitä hajeskelleen telekkareihisa uusija kanavijempaikkoja seittemännentoista toukokuuta jäläkiin. Ja ohannoita maampäällisijä kanavija käyttävijä televisijorakkineita ittilläki Kallelasa ja muutama täsä Tukikohasaki.

Josakivvälisä näihi telekkareihillöyty kanavija vissiin paritkymmenet. Nykko alat viisaana hajettammaan televisiojolla, nillöytyy kaheksa. Niiiin, kaheksan. Sieltet revi tikiverkosta televisijoos sen enempätä, vaikka kuin kaukosääjintä puristelet.

Selevijäähän se karu tottuus, kukkaivaa nettijä. Turha niiton yritelä kanavija asennela, kunei niitä ole ennää olemasa. Ohan se helevetti, että kertaalleennet jo täälä oli, ja nytei sitte ennää ole. Selitäppä Pernerimmuija tämä.

Taas motivoijjaan pitämää Suomee asuttuna. Lappija ollaampallauttamasa aatamin ajjoille takapakila näisä asijoisa. Vasaraki meinas persiilleellentää, kukkerroin, että näilä kaheksala tulet jatkosa toimeejjos tulet. Ja ohanse tultava...

Kovinon rastit vähisä täälä meijänki perilä. Voi helevetti, ettentuota peremmin sanos...


Joseiole nettijä, mitäkautti lissää kanavija ostela, nin vissiijjoutuu vanahukset ja muut tavantallaajat osteleen jottain helevetin satelliittiantennija ja vermeitä. Ja net maksaa. Eikä nekkään kaikkijala täälä toimi.

Misä se saammiljoonammies luuraa täsä asiajasa? Tarttis huomioija senki, että nää tyhyjät ruuvut jää näkemätä nin kepulaisilta kummuiltaki äänestäjiltä. Laittakaa nyhhelevetisä televisijoasijat kuntoo ensiks ja viekää sittevvasta limuviinat maitokaupahhyllyile. Tai jos ei televisijoasijata saaha entuselemallile, nisitte pittää lappilaisile saaha ajankuluva limuviinoista ja neloskalajasta kaikista narikoista, joita vielä kairasta löytyy.

Tukikohasta karvalkippäähäjjahelssin....eikun halakokatosta tyhyjentään.

3 kommenttia:

 1. Vuan vilkaseppa samasta taulukosta kohta "Iisalami". Ei tarvihe mennä tämän pohjoisemmaksi mennä niin eipä tarvihe lisäkanavia kattella. Pitäneeköön alakaa antennia pyörittelemään joskohan signaalin saisi kaapattua Kuopiosta tahikka Sotkamosta vaan epäilen että huonoahan se ompi. Lopetan siis töllöttimen katselun lopullisesti ja käytän senkin ajan johonkin puhdetyöhön...

  VastaaPoista
 2. Ja otappa Ukka ja muutkin verolappu kouraan ja vilkaskaapi nsieltä muistaakseni vasemmalta puolelta? Siellä se lukkee virallisena, että mehän myös maksamme näiden 8 kanavan käytöstä. Käyttääpi tai ei niin raha jokatapauksessa otetaan. Eikä se mielestäni ole mikään pikku summa kun tuota loistavaa tv tarjontaa katsoo. Aika pitkälti uusintoja ja pelkkää paskaa noinniinku 85 tarjonnasta. Ennen tuon tv luvan sai jättää maksamatta mutta nykyään ei sitäkään mahdollisuutta ole. Ja 1 kanava poistu jotta kanavapaikalle 18 saatiin näkymään aikuisviihdettä, joka sekin alkaa tarvitseville klo 24.00 ja uusi televisiokin piti/pitää nykyään ostaa että haluaa noita vanhoja lähetyksiä katsella, ne kunnei vanhoissa näy jos ei hd-ready tv ole.

  PRKL MITÄ TOUHUA SANON MINÄ!!!

  VastaaPoista
 3. Ja vaikkei ihan tähän liity, ensin antoi esim. ruotsinkielinen Näkövammaisjärjestö Finlands Svenska Synskadade www.fss.fi siten, että kouluttivat Joukon Kokemuskouluttajija, jotka käyvät eri Tahoilla kertomassa itsestään ja -vammaisuudesta, joista Käynneistä, maksetaan oikein Palkkiotakin ja hyvä niin, kunnes sitten päätettiin, että jatkossa, saavat Palkkion vain sellaiset Kokemuskouluttajat, jotka ovat käyneet Koulutuksen tämän vuoden Helmikuussa ja muille, ei siitä edes ilmoitettu mitään, eli vietiinpähän hyvä Taloudellinen Tuki meiltä pois, joiden tulot, ovat muutoinkin heikot ja ilmoitinkin moisesta Yhdenvertaisuus ja -Tasa-arvolautakuntaan www.yvtltk.fi ja hain myös Uhkasakkoa Järjestölle, jonka toivottavasti saavatkin! Odotetaan siis jännityksellä, kuinka tässä käy.

  VastaaPoista