torstai 29. kesäkuuta 2017

Puolenkytä karhuva kerrala näkökentisä.

Tulipa Tukikohtaan puolihengästynyt kolomikko, vaikka liikkeelä oliva ja ovat motoripyörilä. Tuluppijosta Värrijönkairan poikki Naruskajärvele ja siitä etiäppäin Naruskale.

Kolomikosta kärkipyörää ajanu Haukiputtaan moottorikehon etustaja avas tietä, eikä kuulemma hokannu sen kummempata. Takana lähiettäisyyvelä ajanneet TuiranTeebeen motorikerhon ja Kaarinan Triumphikerhon jäsenet hokasivat, että kärkipyörän melekeen rinnala juoksenteli raavas karhu, naarasmerkkine. Ja sen pesuve, nelejä karvalakinkokosta karhunalakuva oli tieurraa ylittelemäsä samontein.

Eipä siinä kuulema jääny aikaa alakaa nalleviisikkova kuvvailemmaan ja tilannetta tokumentoimaan, vaan pesuveen häippästyvä aarnimettän puolele, nostelit pyörämiehet kytkintä ja sittemmenoks etiäppäin.

Tievoksi vaan siinä kairasa kulukijoile, että kannattee pijelä silimät auki. Jäläkikätteen ei haittaile, vaikka silimät käväsee hiukkasevvaikka suittirenkaana, kunhampääsee nalletokasta erroon iliman senkummempija yhteenottoja.

Mukava oli kolomikon Tukikohan lättytulila ja saunallauteila kokemuksijaan kertaila ja päätelä, että seuraavaa kertaa tuonne Paha-Kaakkurivaaran suunile saa hiukkasenaikaa nyt ootela rauhasa. Ja Mummeli arveli, että saattaa yksintehyt retket maisemapaikoile Kullaojamputtouksile hiukka harventuva...Tukikohasta karhunnäkijöile kohta pötyväpöytään laittamissiin tähä.
1 kommentti:

  1. Kuha ei jou emon ja pentujen väliin ni pitäs pärjätä, toki hyvä olla hiukka hajurakoa...murmurr...=)

    VastaaPoista