sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Halakomakonneen sylinteri kaput.

Kakskolomattaossaa suunnillee saatiin haloista halottuva. Sittessattu jottaissemmosta, mille ei Naruskala maheta mittään, vaampittää lähtee käväseen Rovaniemelä mutkin. Halakomakonneen työntösylinteri alako suihkuttaa hytrauliliemijään toisesta päästään ninkovin, että ei auttannukun laittaa Massikka sammuksiin ja hommat seis.

Pienet hitsaushommat ja samala sylinterin tiivisteijjen vaihto ja muutonkin huolto. Sittevvoi hommat jatkuva, eli aikasintaan loppuviikosta yritämmä uuvelleen.Irrotimma Poutsin ohjauksesa sylinterin valamiiks porukala, ninei Ukan tartte yksin pullistella. Suaphan tuota keskittyvä iltapäivän ja ehtoon kunnijaks vaikka lippujuhulan viettoon. Niija ohannet neljännekkymmenennet hääpäiväkki kait tännään jollain...

Tukikohasta kesäkelijä eelleen oottelemissiin kolomen asteen lämpötilloista tähä.

1 kommentti:

  1. Onnea Hääpäivän kunniaksi ja toivottavasti, saatte halkomakoneen pian kuntoon ja kun käyt Rovaniemellä ja jos Naruskalla, oltaisiin tehty jotakin kivaa herkkua, vaikkapa mehua, taikka jotakin suolaista syötävää, niin voihan aina rimpauttaa, tai laittaa viestiä, niin sovitaan sitten jatkotoimenpiteistä sen suhteen, eli miten olen kotona jne. Pääasia kuitenkin, että kone saadaan kuntoon ja saatte halot kuivumaan talventuloa ajatellen humisemaan kauniisti keskuslämmitykseen.

    VastaaPoista