keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kyssyy nimimerkki "Haloinkhan turhaan..."

Olimeinaan Ukala kuukaussitte usijamman kymppitonnimpuuläjä takapihala. Net olis viissaampi ollu sahhailla ohvella terälä olevala sahala kahensenti siivuiks. Ja pakata sitte vakumiin. Ja hintalappu pääle.

Oiskhannet viety käsitä pannujealusiks, ninko muutamasa kaupasa oli tyrkylä viistoista eerova kipale, ninko kuvista näättä...Nuitolis tullu Politimavaarankoivuista kolomemetrisistä ainaski sataviiskytä kipaletta per pölli. Ja pöllijä oli muutama sata. Nyt net on pistetty pölijästi halakipoikkijapinnoon issoin osa, ja netjoitei vielä ole pinottu, onnetki auttamati halaki. Voi minnuu pöljääpoikaa...

Tukikohasta vahinkovejosta viisastuneena tähä.

4 kommenttia:

 1. Rikastuminen pilais vaan hyvän Ukan...=)

  VastaaPoista
 2. Vaan entä se designpölli jota maalikylillä myyvät. Otetaan 40cm pätkä koivupölliä, hiotaan sen yltä ja alta siliäksi ja lyödään kylkeen tonnin hintalappu. Se vasta kauppaa olisi ja näitä siis oikeasti myydään eteläisessä suomessa....

  VastaaPoista
 3. Alakais Suomiki pikkuhilijaa ellää mettästä, kummet keksittäis myyvä puutavara jalostettuna maalimale...Miljaarteja pohjosenki puuta ompoltettu sellukattiloisa. Eikä Arttu kerkee yksinään kaikkija vanahoja petäjijä pärreiksi kiskova, vaikka seittemänpäivästä viikkova tekkeekin.

  Ukka

  VastaaPoista
 4. Ethän halkonut turhaaan, sillä tarvitseehan Kämppä lämpöä ja koivun humina ja -lämpöarvo, sen parhaiten suo siinä keskuskattilassa, josta Vieraatkin sinne tullessa nauttivat, niin ehkä käyden pannuhuoneen ovella kuuntelemassa, kuin tuntien koivunlämpöä koko talossa.

  VastaaPoista