sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Pokkaalit rivisä oottamasa.

Savommuaan koiraihmisten järjestämijen haukkukokkeijen toinen päivä on kairasa menneillään. Ykstoista rekkua siellä koittaa pisteitä tuomarin valavonnassa haukkua ja hakija. Jos eilisistä tuloksista selevää sain, nin voittajakoiran pisteet oli kaheksankytäseittemän. Kovat kuulema pisteet, joista Ukka voi heti tunnustaa tietäväsä eimittään.

Kommeita pystijä kuiten javossa, ninko kuvasta näjette.


Siinä sivusa Mettoyhtymä koittaa kerätä Ukan ulukorakennuksen orteen sevverran riistalihhaa lintuin muovosa, että yks lintupata saatais nousuviikola pistelä uunisa kypsäks ja makkoisiin suihi ruokaryyppyjen kera. Pari koppelova on sanosko ihahhyvä alaku...

Tukikohasta lintupattaan ainetta oottelemissii tähä.

2 kommenttia:

  1. Ka nämähän oli Pohjois-Savon pystykorvamiesten järjestämät haukut - tuttuja ukkoja taas talo täynnä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä net olivat savolaisia. Kilpailijoita ympäri Suomea. Tykästyivät maisemiin ja kilpailukeskukseen huoltoineen siinä määrin, että vuoden päästä näihin aikoihin tavataan samoissa merkeissä uudelleen. Olikohan se tuleva viikonloppu neljännentoista lokakuuta ympärillä 2017, eli sitten taas tusina koiria kisaamassa parina päivänä. Ajankohta varmistuu vielä tuonnempana vuodenvaihteen jälkeen. Ukka.

      Poista