keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Hilijaa ja kovvaa virtaa Naruskajoki.

Käväsin öölön kääntelemäsä Kallelasa weppikamerata. Ei niistä tietokonehärpäkkeistä pääse tavan immeinen selevyyteen. Laittelin Lokitekin kameran perrään yhen viijen metrin pätkän uspikaapelija lissää, nin kamerakuva meni mustaks. Ja ei palannu takasin, vaikka vaihtelin sitä viijemmetrin pätkää kaapeliväliköstä toiseen. Pois piti ottaajja palata aikasempaan kytkentään.

En saanu kamerata vieläkään mieluisimpaan paikkaavvaan jouvuin laittaan kuvakulumat eelleen tilapäisesti muutamaan puurrunkoon kiinne eri paikkaan, mihimmeinottelin.

Tuommonen se kuvakuluma on nyt, ninko tuosa allalla näättä. Nysse kamera kuvvaaa taas meleko tarkkaan ittää kohti, mutta jos piuha riittelis, nin kääntäsin vielä pohojosta kohti nin, että näkys tuo Syväskönkään kuohuvesi kokomatkaltaan. Tuosommuuten helevetihhyvä harripaikka tuosa kuvasa keskelä.


Ommulla vielä yks konsti kokkeilemata. Jossais semmosen iipeekameran sinne rantaavvejettyvä, nin sitte saattas olla harossit kuvakulumat. Siinon semmone ropleemi, että sinne pittää vettää virtasta roikala. Tämä nykynen ei tarttekko uspivirtasta.

Kerkijää tuota vielä, sielähän se joki virtaa meleko varmasti vielä huomennaki. Ja vissiin ylihuomennaki. Ja kait maalimantappiin.

Tuota kuvvaa pääsee tuoreena kattomaan meijän nettisivuloilta TUOSTA LIKKAAMALA.

Tukikohasta maisemata vaihtelmissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti