keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Talaven tulova ei voi estää.

Ukkapa pyörähti mutkin Kauhavalla. Sielähän ei rauta ruostu. Eikä ollu ruostunnu, vaikkoli ollu kakskytä vuotta varastosa. Lämpösesä, onneks.

Nyton mustasa telikärrysä parikolomesattaa kilova kuumavesivarraajata oottelemasa pellepelottomija ja samala muutamaa riskijä kantomiestä, jotka siirtellee ostoksen pannuhuoneempuolelle. Alakertaan puoltoista kerrosta maanpinnasta alemmaks. Hissijä ei ole, eikä tule. Ja rappuset kiertää, eikä tillaa liikaa ole. Mutta sopija pitäs, jos mittanauhaavvoi uskova.


Kaheksajjapuolsattaa litraa olis tarkotus saaha Tukikohtalämmityslaitteisii lissää varraajatillaa, kussiitä on täsä torpasa hiukka uupelo. Tuoston kauhavalaisesta pöntöstä hyvä alakaa lissäämään, kuse ei tähämmennesä ole koskaa ollu käytösä. Kakskytävuotijas tehasuus. Hyvä pikaostos, antaskha vaikka Mummule joululahajaks...

Meinas tuola Salamivaarasa Ukan ajoneuvoyhistelmälä olla jarrutuksesa matkaa hiukka nahtisti, kummuutama poro päätti konkoila maantiele muutamasa mutkapaikasa. Talavirenkaita on autosa pijetty alla jo jonku aikaa, mutta niistei meinannu apuva löytyvä. Nippanappa pysähty ennekö taas olis pelti ryttääntynny.


Talavi eikun lissäänty kotioppäin ajelesa. Naruskala ollunta toistasenttijä. Pakkaantuu tiele sevvera, että takkuuliposata on täälä, eikä suvikummilla mittään asijaa maantiele. Saa nähä, kauvanko pyssyy.

Tuhavviissattaa kilometrijä tuli parisa päiväsä ajettuva. Väliyönseutuna sai pysähtyvä vilikasseen tyärtä ja semperhettä paavolantijan puolesa. Niillon kans remonttija menneillääjja huusholli hiukka vaiheesa. Kylläse siitä.

Tukikohasta vippasija miettimissiin tähä.


1 kommentti:

  1. Kyllä se siitä kellariin siirtyy ja hyvä on, kun on lisää varaa, nauttia lämpimästä vedestä suihkussa, eli onnea ja -menestystä siirto/asennussavotalle.

    VastaaPoista