keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Kallelaan hankkeilla nettiyhteys.

Kaikki Kallelan kävijät eivät varmaankaan nettiyhteyksiä kaipaa, mutta nyt sinne on kuitenkin rakentumassa kohtuullinen yhteys. Käyttäköön ken tarvitsee, pakkoa ei tietenkään ole. Ukka irrotteli Tukikohasta käytöstä poistetut suunta-antennit, joista toinen löysi uuden sijoituspaikan Kallelan antenniputkesta.

Alustavissa yhteyskokeiluissa saatiin vanhaan läppäriin nettiyhteys vajaan kymmenen Mbitin tulevalla ja neljän Mbitin lähtevällä nopeudella. Antenni suunnattiin aluksi vain kompassisuunnalla, mutta tarkempi näpertely ja suuntaaminen jäivät vielä odottelemaan nousuviikkoa.

Viikonloppuna vietellään Raisan ja Kallen Pikku-Ukan nimiäisiä Rovaniemen suunnilla. Ja taitaa siellä Kasperillekin täyttyä täysiä kymppejä, kuten Ukalle joku viikko sitten.

Tulevalla viikolla aletaan päivittelemään Tukikohtablogia uudella otteella, kun vanha on hiukan päässyt lähiviikkojen pikkupyörityksessä hieman lipsumaan.

Tukikohasta viikonloppuun keskittymisiin tähän.


1 kommentti:

  1. Onnea niin Kolmikymppiselle Kasperille, kuin Pikku-Veikollekin, eli tuleeko Jesper, Joonatan, molemmat ja jokin kolmas lisäksi, vaiko joku ihan muu yhdistelmä? No jos ovat Kallelassakin kaivanneet Nettiyhteyttä, niin ehkä on ollut ystävänään mukana Mokkula, mutta varmaan, on ihan hyvä, olla hieman kiinteämpikin versio, jos Mokkula, ei toimi, joten saanette varmaan kuntoon ensiviikolla ja arvaas mitä, tilasin K-Supermarket Kauppatorin kautta täällä Rovaniemellä hieman munuaisentapaista, joko paistettavaa, tai padassahaudutettavaa ja kyseisessä kaupassa, on ns Puffettilounaidenkin joukossa usein Poronkäristystä, joka on siellä Kaupan uunissa, ollut aina 4 tuntia 175 lämmössä ja hyvää on ja on nytkin täällä kotona jääkaapissa ja voihan sitä syödä vaihtoehtoisesti myös pastan kera. Vaan on ollut Savuhovin Tehtaalla tuotanto hieman seis, kun koko sSuomessa, ei ole saanut yhtä 95 % lihaa sisältävää makkaraa vähään aikaan, mutta pian taas luvattiin, että saa, kun tuotanto, on saatu käyntiin toissapäivän tienoilla, niin saa taas syödä Savuhovin Marskin Salami-Grillimakkaraa, jota suosittelen myös tämän lukijoille. Pian, avataan taas Ounasvaaran Rinteetkin Isien Päivän tienoilla, joten kyllä tämä tästä, kun talvi ja -Joulu tulee. t

    VastaaPoista