perjantai 9. syyskuuta 2016

Helsingin Steinerkoulun ensimmäinen ryhmä loppusuoralla.

Eipä ole Ukka liikaa kerjennyt kulkijoista kuustoistavuotiaista raportoimaan. Ainakin osasyy on se, että Mummelin ja Ukan asuinpaikka on siirtynyt enenevässä määrin köökin puolelle, kun ruokittavana on ollut omat suut mukaan lukien rapiat neljäkymmentä nälkäistä suuaukkoa. Ja syöntien päälle on riittänyt kevyttä kenttätiskaamista.

Tulkoot nyt tämän ryhmän liikeistä opettajansa Pasin lähettämät kuvat todistusaineistona siitä, että ryhmä on toteutellut ennakkoon suunnitellun viikko-ohjelmansa aikataulun mukaisesti. Sairaslistalla on ollut kolmesta neljään oppilasta päivää kohden, mutta iso enemmistö on pysynyt vauhdissa mukana. Ja potilaatkin ovat enempi vain lievän flunssan kourissa, joten he ovat pysyneet päiväntasalla kavereiden kertomuksilla retkistä.

Karhutunturi valloitettiin ekapäivänä, toisena päivänä Savukosken Kivitunturi, kolmas päivä käytettiin Tuntsavaellukseen ja Kuskoivatunturin valloitukseen. Ja viimeisin perjantai alkoi tutustumisella Sallan rajanylityspaikkaan. Jänkäjalkapallopelaamisen jälkeen on vuorossa kevyt loppusiivous ja vielä tutustuminen paluumatkan aluksi Sallan Sota- ja jälleenrakennusajan hienoon museoon Sallan kirkonkylässä.

Tässä kuvamateriaalia, kiitokset siitä ja kiitokset koko jengille käynnistä!


Sumu ja sateet ovat aika ajoin olleet pikkuriesana, mutta mikään ei ole latistanut tämän virkeän ryhmän mielialaa. Ja toki syksyistä Lapin aurinkoakin on päästy malliksi näkemään.

Tukikohasta seuraavaa ryhmää taas tulevana maanantaiehtoona odottelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti