perjantai 1. elokuuta 2014

Vauhti tappaa vaikka lipputankon.

Jopahan piti siihenkin aamuun herätä, että ehtoolla on maalima vinosa. Tai siltä se enteks tuntu, kun eilen ehtoolla tarpeeks tarkkaan alettiin vilikuileen Tukikohan lipputankova. Tälle aamuva piti siihen vaihella Petäjäveen isäntäviirin tilalle Sveitsin lippu, kussattuunolemaan pari semmaan kansalaista täälä lommailemasa. Ja net nimeommaan halusit lippusa salakoon. Ja käristystä pöytään. Ja uusija puikuloita.

Eväs ninkin tullee, mutta lippuva ei taija sääntöin mukkaan tuommoseen vinnoon keppiin saaha ripustaa. Ja vaikka saiski, nin ei kehtaa. Olokoon nyt isännävviiri paikallaan siihen asti, että löyvämmä maksumiehejjostain. Talonväjestä se ei ole.

Kilhautin pirruuttani entuseen työpaikkaanki, mutta sieltä tullaan tämmösijä juttuja tutkiin vasta viikon päästä. Virkamiehet lommailee.

Ei tällä kettään linnaan saaha, mutta olishan se aika sommaa, jos perruuttelija kävis hiukkasen talovväjelle ilimineeraamasa, jos sattuu pihasa lipputankova tuohon kuntoo laittaa. Huomata on pitäny, jos selevälä päälä on liikkeelä oltu.

Tarttee varmaan alakaa sellailemmaan kamerakuvia polliisijen avuks sitte, kun net tänne joskus tullee. Jos tullee. Ei oo vällii.

Pohjola tätä tuskimmaksaa, kunei net makselleet otnankopekkaa Täplänkää vahinkorypäsemisestä, vaikka sille oli eriksee vakkuutus tehty. Vakkuutustaki pirruuttaa kokkeillaa.

Tukikohasta silti juhlimisii tähä. Sveittiläisten juhlija.

1 kommentti:

  1. No jo on aika sanoisinko törkeää porukkaa, kun lähtee ilmoittamatta vahingosta. Kait tuo kuitenkin sellaisesta menee. Onhan siinä tarvinnu autoonkin jotain vahinkoa tulla...kait.
    Selvinneekö koskaan, tai jos tekijä lukee blogista, että ootteko huomanneet ees ;))

    VastaaPoista