keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ukalta lähtee valonnoppeuvella.

Ja tullee kans. Voi hellanlettas sentää näitä nykysijä vehkeitä. Ja ei ikunakuunapäivänä uskois, että Ukka iha itte osas ja pysty liittelemmään kaikki kaapelit summuut vermeet toisiisa nin, että vehkeet vielä pellaa. Ja vielä nin, että koko ajjan oli käjet taskusa.

Kattelin meinaan päältä, ku muutama retkeläisenä täälä asuva aateekooinssi tiplomin kanssa laitteli piuhat ja pintelit ja asetukset kohilleen. Ukalla ei tarvinnu muuta kulluvata lohiatria sitruunakastikkeela, nin jovain tulit valokaapelit kuntoo.

Ei Ukka nin vähälä kuiten pääse. Soneralaisten piti lähettää tänne joku kalukaappi, mutta ei niillä mittään mukana ollu. Lätkivät vermeet seinälle ja lähtivät poijes. Tuon keltasenkijjohon jos joku älykääpijö vahingosa irti nykäsee, nin laulut loppuu siihe. Ja pornoelokuva.

Kyllä Ukan pakko on myöntyvä semmonen tunnustaan, että jos nää vehkeet Ukan keksittäväks olis kaikki jääny, nin ihavvielä tällä viikola ei valokuituvermeitä huushollisa olis. Nyt alakaa olleen peleko perseentakana, että joku tullee ison rahnakasan kans ja ostaa tän torpan pientevollisuustaloks. Sillon joutuu täältä itte lähteen valonnoppeuvella...


Tukikohasta tekniikkaa ihimettelemisii tähä.

1 kommentti:

  1. Onnea sitten uudelle valokaapeliaikakaudelle ja ehkä saa vielä käyttääkin, jos siellä joskus tulee käymään jossakin merkeissä?

    VastaaPoista