keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Helteille heipätihei Naruskalla.

Kolomen päivän hellekesä muuttu yhessä yösä kahentoista asteen päivälämpötilaks. Eipä ole uima-altaalla liikaa tungosta tännään ollu, mutta käväsi toki Hallahelinä saunasta muutaman sukelluksen altaalla tekasemasa.

Mummeli aiko mennä sitte, ku altaassa on taas kakskytäviis ja silleen. Nyt ei oo kuin kaheksantoista ja viilenemmään päin.

Itätuuli puhaltellee vielä varmemmaks vakkuuveks, ettei pääse hiki yllättään. Sajella ei oikeen jaksele, eikä niitä Lappija muualla kurittavia ukkosijakkaan ole liikaa kuulunu, eikä varsinkaa näkyny. Eipä niitä liijon täälä kaivatakkaa.Tukikohasta uutta kessää oottelemisiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Johan ne lupailee ens' viikolle taas kolmeakymmentä. Mulle riittäisi kyllä vähempikin, joten suon ne asteet ilomielin sinne, jotta sinäkin uskallaudut tuonne altaaseen. =DD

    VastaaPoista
  2. Kolmekymmentä on liikaa ja tämän aamuinen kymmenen astetta liian vähän. Toisaalta, avantouimarit menevät talvella pakkasesta avantoon lämmittelemään, joten viidentoista asteen allasvesi saattaisi tuntua lämpimältä. Siltä kohtaa Ukan hipiä on hiukan herkkä...

    VastaaPoista