lauantai 30. elokuuta 2014

Täällä suihkarit saavat lentää...

Tai eivät täällä, jos Naruskasta puhutaan. Tässä kairassa ei pääse kuulemaan, eikä näkemään isoja suihkukoneita. Jos täällä kuulee lentokoneen äänen, niin yleensä joku piirtelee kierukoita taivaalle jollain Hornetilla tai vastaavalla pikkukoneella.

Mutta eipä tarvinnut mennä Tulppion kairaa kauemmaksi, kun jo lentopeli veti kirkkaalle taivaanrannalle suoraa viivaa ja korkealle. Piti näpätä paluumatkalla sieltä oikein kuva, kun Ukka palaili kotisaunan lauteille vietyään muutaman hämäläisen patikkaihmisen starttipaikalle Tulppiojoen rantatörmälle ihan Tulppion Tiskon viereen. Sieltä tämä neitonen aikoi vajaassa viikossa kipaista Naruskajärven eteläpään tasalle, mistä hänet sitten tulevalla viikolla käydään noutamassa.

Hiljaisen oloinen oli Tulppion suunta elokuun lopulla. Eipä ollut kuin muutama kalamies Nuorttia ja muita lähivesiä kuulemma kalastelemassa, kertoili Tulppion Majojen omistaja. Kesä sen sijaan oli kuulemma ollut kiireisempi.

Eipä Ukka onnistunut tuon kuvassa olevan suihkarin ääntä parkissa kuulemaan, mutta näkipähän kuitenkin viirun vetäjän, kuten kamera todistaa.


Tukikohasta hallayötä odottelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti