torstai 13. maaliskuuta 2014

Rauhallinen liftauspaikka.

Liftari on aika harvinainen näky tien päällä. Ja Tuntsan tiellä vielä harvinaisempi. Ja siellä saattaa talvisaikaan saada seisoskella peukalo pystyssä pidemmänkin tovin ennen kuin sattuu kyyti kohdalle. Ja kyytimahdollisuudet harvenevat entisestään, kun liftareita on kymmenen. Ja heillä on lisäksi matkatavarana kymmenet metsäsukset, kymmenen ahkiota tavaraa täynnä ynnä muuta roinaa.

Tämä ryhmärämä oli viisaasti tilannut kyydin Tukikohtaan. Pari autolastillista immeisen näköisiä kulkijoita ja teliperäkärry täyteen tavaraa, niin jopa Haaga-Helian ammattikorkeakoulun maastoryhmä pääsi vesijohtomukavuuksien ja lämpimän saunan ja ruokapatojen ääreen.

Pari päivää tämä reipas joukko huolteli ja pakkaili kamppeitaan seuraavaa koitosta varten, joka toteutetaan Hetta-Pallaksen alueella. Sallan kirkonkylällä eilissä päivänä täydenneltiin historian tietämystä muutaman tunnin vierailulla Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museolla.


Aamupala oli tälle aamua tilattu varttia vaille seitsemäksi, mutta kultamukelot olivat tikkana pystyssä jo puolta tuntia etuajassa. Ukalla vuorostaan oli saman verran etuajassa valmiit aamiaisemmeet, joten siirtyminen Hetta-Pallakselle alkoi jo saman puoli tuntia suunniteltua aikaisemmin.

Tukikohta toivottaa ryhmärämälle johtajineen hyviä kelejä tuleviin telskeisiin!

Tukikohasta seuraavaa ryhmää odottelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti