maanantai 17. maaliskuuta 2014

Linnaallähtö lähellä.

Voe helevetti, että Ukanki piti lähtee rikolliselle väylälle. Ymmärtämättömyyttää. Perskutarallaa, kummulla on pihasa tuo patsas. Semmonen kait saa olla iliman linnatuomiova, mutta kussillä ompäässä tuo neljäntuulenlakki...

Ei kait semmosta pyhhäinhäväistystä saamelaiset salli, että jollai Laslakilla Naruskalla ompäässää tuommonen lätsä. Pitikö tuo käyvä tempasemasa pois ja antaa poijjan olla paljaspäin.

Ei täsä oikeen linnaankaa joutas, ku on nuita yöpakkasija. Tarttee olla laittamasa puuta pessään.

Jaa mistäkö Ukka tän kekkas. No saakuta kunne meinaa nytte viijä linnaan sellaskijalikan, sen Tanja Poutiaiase, kussillä oli se joku lappalaisennäköne puku päälä sielä kisoisa. Nyt net ei Lapirraatiossa muusta ossaa saamelaiset vouhottaakkaa.

Tanja jos tuosta linnaajjoutuu, nin Ukka tunnustaa het kanssa kaameet rikokset Laslakillakista. Ja oikeuvesa pyyvän heti sammaan eristyssellii Tanjan kans. Myö ollaa semmoset rikolliset, jotka pittää eristää. Ja Ukala on raskauttavvaa asiahhaaraa, ku tuo Laslakki alasti kuseksii ja vielä tielleppäin.Tukikohasta rautaa ranteisii ja nilikkoihi oottelemisii tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti