perjantai 10. toukokuuta 2013

Saunavasta-aineksia etsimässä.

Rehellisesti voi sanoa, että olen monena monena keväänä katkeroittanut pienen mieleni ajaessani Naruskalta Helsinkiin toukokuussa. Meillä ei ole ollut tietoakaan koivujen lehdistä, mutta täällä päässä ovat koivut olleeet täydessä lehdessä.

Maailma kuitenkin muuttuu, Ukkaseni. Eipä ollut tuhannen kilometrin siirtymisellä mitään merkitystä, kun eilen ehtoolla saavutimme määränpäämme, Hotelli Lintu-Pentin täällä Vantaan korpimailla. Jos oikein tarkasti täällä silmiään räpyttelee, niin hiirenkorvat ovat supulla, mutta auki ne eivät ole yhtään. Eli kevät on täällä myöhässä. Lapissahan se on aikataulussaan ja jopa edellä.


Lämmintä ja kosteaa täällä on, joten muutaman päivän päästä täällä varmankin räjähtää kesäksi. Seilaamme tänään muutaman poronkuseman etelämmäksi jollain veneellä. Otin mukaan virvelin ja uistimia, niin voin hyödyntää merimatkan uistattelemalla.

Huomenna perehdytään Tallinnan villalankamarkkinoihin, kuten suunniteltu on.

Kasperi hoitelee Rihlaa ja kartanoa, joten Mummeli ja Ukka saavat viikonloppulomailla levollisin mielin. Mukanamme matkustanut Halla-Helinä viettää viikonloppunsa toisen Mummelinsa kanssa täällä kuivalla maalla.

Takaisin mahdollisten saunavastojen kanssa matkustelemme norjalaisella lenskarilla, jos meriltä maihin vii...eikun villalankalasteinmme pääsemme.

Helsingin kauppatorilta luumuilemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti