keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Potilastietoja urkittavaksi.

Jos on niin utelias, mitä raatiossa ja lehisä ja telekkarissa välilä kerrotaan joijenkin olevan, että pittää urkkija jonkun potilastietoja, nin Ukka helepottaa tuskaa. Löysin yhen lekurilausunnon, jonka nyt aion vuotaa mualimalle. Jos et halva lukkee, nin lopeta tähän.

Lausunto:

1,5T. Natiivi, ei vrt.
Ei poikkeavaa luuydinsignaalia. Diskusdegeneraatiota kaikissa nikamaväleissä, L2/3 posteriorinen annulusvaurio. Fasettinivelartroosia on kolmessa alimmassa nikamavälissä. L1/2, L2/3, L3/4 ja L4/5 väleissä ei ole neuraalisia rakenteita painavaa.

L5/S1 pieni kaudaalisesti suuntautuva prolapsi, joka tangeeraa ja aavistuksen diskoloi proksimaalista SI-juurta. Makuuasennossa ohut rasvaraja prolapsin ja oikean SI-juuren väliin.

Lumbaalirangan alueella ei ole sentraalista spinaalistenoosia. Ei sakroliittiä.

L5/S1 välissä pieni prolapsi, joka kontaktissa vas. SI-juureen.

Lausunnon antaja Tiina, radiologi.


Tämmösen selekäruovon omistaa Ukka. Seuraavassa jaksossa julkistan sairastamani sukupuolitaudit, psykiatrian erikoislääkärinlausunnon, kardiologian professorin lausunnon, mahalaukun ja ruokatorven tähystyslausunnon, polvileikkauslausunnon magneettikuvalausuntoineen. Niitei tartte sitten kenenkään urkkija. Ja jos net jottain kiinnostaa.

Tiällä ei olla nin herkkähipiäisiä, etteikö potilastietoo vois joku vilikasta, jos tarttee.

Tukikohasta kallonkutistajan vastaanottoo oottelemisiin tähän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti