lauantai 4. toukokuuta 2013

Ootettavissa alle 50 tesibelin yömeteli.

Nyt net on tutkineet oikeen tieteellisesti sen, että mekkala haittaa ihmisen unta. Ukka on tullu jo aikoja sitten omissa maallikkotutkailuissa siihen tulokseen, että hiljasuuvessa ihmisen lapsen on paras lattailla akkujaan.

Onhan se varma tieto, että tutkija on oikeilla jälillä. Mekin Mummelin kanssa aikonaan asuttiin Tapanilan aseman vieresä melekeen junaraassa kiinni. Joka yö heräs siihen, kun tavarajuna kalisteli poolimaljan laseja noin sata sillosta tesipeliä.

Ei olla rapiaan kolomeenkymmeneen vuoteen yöllä liion ainakaan liikenteen meteliin herätty. Paitti sillon, jos pittää olla kaupungisa yötä. Puhelimet ninkin on herätelly joskus, mutta siitä maksettiin.

Ratio ei haittaa yöunta. Ainakaan Ukkaa. Ratio on neljän tesibelin säätölöillä auki yötäpäivää tuolla nukkumatiloisa. Siellon kuiten yks ohjelma, jota Mummeli ei kärsi kuunnella raatiosta. Se tullee iltayheltätoista keskiviikkosin. Uusintana sunnuntailta puolenpäivän aikaan kuuluvasta alakuperäsestä.

Ukka joutuu sitä kuunteleen sallaa pannuhuoneessa. Siellon ratio auki viiskytä tesipeliä kakskytäneljäseittemän.

Kerran heräsin täälä Naruskalla joku vuos sitten liikenteen meteliin. Yöllä. Tukkirekka tuli yöllä pihhaan ja purki kuorman koivuja. Annon purkaa. Siiton kohta kymmenen vuotta. Eli valehtelin alusa.

Tukikohasta yöpetihuoneen ikkuna auki lintuin lauluja pihalta kuuntelemisiin tähän. Unesa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti