torstai 23. toukokuuta 2013

Puhtaanlaista pintaa.

Ei ole lumi maassa, vaikka hiukan siltä näyttääkin. Eikä ole ydinlaskeumasta kyse, vaan soodalaskeumasta. Ennakoitua enemmän soodaa on tullut ikkunan rakojen kautta myös huoneisiin, mutta imurilla ja muillakin vermeillä sooda on siivottavissa. Hommaa piisaa. Ja imuri menee varmasti uusiksi, koska niin hemmetin hienojakoista on tuo kakkujen nostatusaine. Miele volisi jo viimeisiään ensimmäisen imuritunnin jälkeen.

Kiitän tässä vaiheessa erästä ystävääni Sallan kirkonkylältä. Hän antoi vihjeen maalata talosta yksi seinä vuodessa. Tämän kokoisen talon maalaamiseen saattaa kulua enemmänkin aikaa kuin neljä vuotta, koska tästä vaiheesta eteenpäin ennen kuin seinä on maalattu ja pensselit pantu nippuun, on monta monituista työvaihetta jäljellä ennen urakan loppumista.

Maalaushommiin voivat Ukalle ilmoittautua ne, jotka tuntevat kaipuuta kiikkua tikkailta seinällä. Saattaa olla muuten niinkin, että tikkaiden sijasta vuokrataan tälle kartanolle sähkönosturi. Mummeli koriin ja Ukka alhaalta ohjaimiin...Liput tilaisuuteen kympin.Tukikohasta siivousmotivaatiota etsiskelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti