perjantai 23. syyskuuta 2011

Räntää räimi Tuntsalla.

Räimi sitten ensimmäiset tämän syksyn rännät tänään näillä kulmilla. Mummu ulkoilutti viimeistä Steinerkoulaisten ryhmää tämän syksyn leirikoulusavotassa. Oli ollun niin maan perusteellisen kylmä vinkka Nuoluskurun vartta kulkevan kympin patikkareitin louhikoissa, että lapsoset ketterät olivat tosi kylmissään saavuttuaan Nuoluskurun kodalle.

Kuskoivan valloittamisen tämä ryhmä Rämä päätti jättää toiseen kertaan. Piti päästä tukikohdan saunan lämpöön ja loppusiivousta suunnittelemaan, että aamulla ollaan tikissä, kun kotimatka aamuseittemältä starttaa.


Peli jatkuu metsästäjäporukoita paimentaessa. Toivottavasti tulevien päivien aikana löytyy kimmoke Rihlalle, että se ymmärtelisi alkaa lintukoiraksi sanan varsinaisessa merkityksessä. Suunnitelmissa on laittaa Rihla kuunteluoppilaaksi jollekin valmiille koiralle. Onnistuu tai ei, sen näkee, ken elää.

Tänne suunnistaville automiehille Ukka suosittelee lumikumeja suvikumien sijaan. Slikseillä ei aamukylmillä pitkälle pyöräillä, jos talveksi heittääntyy. Jämpti on näin.

Tukikohdasta tällä kertaa tähän.

1 kommentti:

  1. Kodan ovi on kutsuvasti auki houkuttelemassa kulkijaa tulen ääreen lämmittelemään. Lämmin tunnelma kuvassa räntäsateesta huolimatta.

    VastaaPoista