tiistai 27. syyskuuta 2011

Mitä vois syksyllä harrastaa...

Menisköhän karpaloon, vai keskittyiskös puolukkaan? Ei meinannu meidän Mummu pystyä päättämään tänään. Tähän maisemaan jäivät tällä kertaa niin karpalot kuin puolukatkin. Niitä olisi ollut ihan poimia asti, mutta Mummu päättikin vaihtaa marjastuksen pieneen liikunnalliseen pyrähdykseen. Olisi voinut tietty pinkaista karpalojängältä puolukkapaikan kautta suoraankin autolle, mutta kun ajanottajana oli KARHU, ja se sattui pälyilemään Mummua silmästä silmään parinkymmenen metrin päässä, piti Mummun kiekaista "IIVANA", joka suomeksi tarkoitti tässä tapauksessa, että Pois eestä!. Vainua Otso ei Mummusta saanut, kun tuulituulonen puhalteli sen vainuun nähden niin, ettei tuoreelle pullalle tuoksuvasta Mummusta saanut vihiä.


Mummu sai Metsänkuninkaan sen verran "säikähtämään", että Otso väisti takavasemmalle. Sillä oli ilmeisesti masu täysi marjoja tai tuoreempaa lihnaa...

Tämän kuvan Mummu nappasi jälkikäteen autolta. Kamera oli tietenkin autossa, kun kerrankin olisi ollut mahdollista saada kuva Otsosta luonnossa. Sehän ei ihan jokapäiväistä ole. Eikä ollut kuulemma juostessa tullut mieleen, että onhan kännykässä kamera. Tärkeämpää oli ilmoittautua juostessa puhelimella Ukalle, että testamenttia ei ole syytä muuttaa...

2 kommenttia:

  1. Pientä tarkennusta tapahtumaan: Loppukohtauksessa karhu ja mummu painuivat samaan suuntaan, karhu kuitenkin edellä ja mummu perässä.

    VastaaPoista
  2. Karhun juoksunopeus parhaimmillaan lähentelee kuuttakymppiä ja Mummun huippunopeudeksi on mitattu vain parikymmentä kilsaa tunnissa, joten Mummu ei onnistunut pääsemään potkaisemaan Otsoa persauksille, vaikka niin täällä kotona uhosi yrittäneensä.

    Eiköhän ole parasta Mummun keskittyä karhunpainiin tuolla makuuhuoneen puolella, kun öisin kääntelee kuorsaavaa Ukkaa..

    VastaaPoista