sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Tuntsahillat tuonnempana. (2171)

Hillat ommyöhäsä normiajjoista. Son ollu tietonaki, kuttää kesä on ollu enimmäkseen kylymämpuolela. Tuli tuo muutamampäivän hellejakso, joka pikkusen otti kalenterija kiinne, mutta Tuntsala ei hillaan tartte ämpäreijen kanssa ennen loppukuuta elokuuta kokheillakkaan.

Mummeli kävi Tuntsarretkelä parin rouvan kanssa hiukka maisemista ja viilijästä koillistuulesta nauttimasa. Ja näpsimäsä samala muutamija maisemakuvija ja tieten hillakuvija kans. Niistäpä päätelkää...
Ja tuosson niitä maisemija...

Tukikohasta kohta kaukoijän poimureita säälimissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Vai oli myös Tukikohdan Saunaosasto Saunapäivälistalla, josta ensimmäiset Vihit, sain Svenska Ylen Lördax-Ohjelman välityksellä vasta tuolloin Lauantain 27 Päivän Aamupäivänä, kun oli aiemmin, ollut Tietokone osittain Laiminlyödyssä Huollossa, joten en ollut saanut Vihiä aiemmin, joten ei edes ehditty katsoa, mitä Vaihtoehtoja, olisi ollut Rovaniemelläkään. Olisi voinut olla Tukikohdan Saunaan liittyen Arvaustehtävä, missä onkaan ohjauskeskus, jota sitä etsittiin Lauantaina 26.12.2009, kun olikin aikakello, katkaissut kiukaasta virran, eikä tullut mieleenkään, että se voisikin olla vessassa, vaan käsikopelolla, hipelöitiin pukuhuoneen ja -kellarieteisen seiniä läpikotaisin, eikä löydetty mitään, mutta lopulta, kun oltiin pyydetty Apua, neuvottiin, että vessassahan se, eli ei löytynyt, vaikka löytyikin aiemmin jo lämmönsäätö, jonka käyttämisestä, kyseltiinkin Poliisin tavoin Esitietoja, johon taisin ehdottaakin nappulan poistoa, tai peittämistä, eli onko jompikumpi, nyt sitten tehty, kuten jo aiemmassa Kirjoituksessa, hieman vihjaistiin. Myös toinen Mainostamiskohta, jos sitä vielä olisi, olisi ollut kylmäkoneen rentouttavan äänen kuunteleminen lauteiltakäsin, mutta eiköhän toiste, tule Tukikohdankin Saunaosastoon Lisää Väkeä löylyyn.

    VastaaPoista