perjantai 12. toukokuuta 2017

Makaroonimaan elektroniikka ei kestä Naruskala.

Meni jo helevetimmoinempätkä aikaa, ihavviikkotolokula, että kylymijö pysyttelit asijallisesa lämpötilasa. Toissapänä huomasin ovija avatesa, että tuoson epänormaali ilimijö. Yhesä kupparikierukasa oli jäätä, jokei ole oikija homma. Laiton tieten viestit huoltovarmale Huoltovarmale.


No sehällassilapoika tuli tälleaamuva konetta kattomaan. Meinasimma persiillemme lentää, ku yhesä irrottelimma veenkerruupeltijä patterin alta.... Sieltähän paljastu takaosasta aivahhelevetimmoinen jäämöykky, jotei pääse näkkeen ennenko ottelee hyllyt tavaroineempihale.


Laitoimma kuumailimapuhaltimerrallaamaan ja huoltovarmammies porraili jääpalloorreikijä, nin hiukka sulamiset noppeutu. Tunti siinä sulattaisa meni, mutta vermeetkittuli jääpalikasta näkösile. Ja hyvvää huuhteluvettä kylymijöllattijale.

Sovimma sihhevviissiin Huoltovarmammiehen kans, että ensviikola hää tullee tänne uuvelleejja käännämä koko patterirakkinetta nimpäin, että säätövehkeet tullee oveltapäin huollettavaks. Eikä pääse makaroonimiehen konneet tuommosija palloja rakentelleen.

Tarssaaha konheet kuntoon kesäks. Tullemeinaan semmone hellekesä, että altapois. Kuhan ensin saahan tuo seittekytäsenttijä lunta sulaks ja tuluvaveet lähettyvä Rovanimenkautti Perämerreen. Sitä ootellesa....

Tukikohasta taas tavarat takas kylymijöön purkamissiin tähä.

3 kommenttia:

 1. Jaa joko taas on makaroonein suunnittelemat konneet rikki. Ei helev ti sentään. Mikä sijnä nykypäivänä on että ei mikään vekotin/tavara/mitälie onkaan niin kestä edes kokonaista vuotta??? Toivotaan että italianihme saadaan kuntohkn ja kestäisi pidempäänkin.
  Mistäs Ukka tuota kuumaa kessää ennustelleepi?

  VastaaPoista
 2. Luin jostain printteristä että sinne oli asennettu sellai palikka jotta kun rujlee 15 tuhatta kopioo täyteen niin lyö koneen jumiin...kapitalistin paskat haluaa nopeampaa kiertoa romuillensa...murrr...

  VastaaPoista
 3. Jkoo taas, eli vaatikaa, että rangaistukseksi, joutuvat tekemään koneen, joka hurisee juuri samallatavoin, kuin se, jonka rentouttavaa ääntä, sai kuunnella saunanlauteilla silloin Joulujen 2009/2010 aikoihin, tai tulkoot itse Suomeen, tarkistamaan tilanne aj jos hyävä työtä tekevät, toki saakoon Naruskan hyviä pöperöitä massuihinsa ja ehkä opettavat Teillekin jonkun uuden ruoan teon ja ehkä pitävät saunastakin, mutta avsta, kun ovat keksineet ratkaisun isihen, miten kone, voisi toimia pidempäänkin, kuin vuodenke rrallaan.

  VastaaPoista